Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 квітня 2017 р.

Міський Колл-центр приймає дзвінки стосовно виявлених місць стихійної торгівлі


Фото № 1

Чернігівській  міський Колл-центр поступово поповнює та розширює свій список функцій. Відтепер мешканці міста за номером 0-800-50-93-50 зможуть надавати інформацію про виявлені місця стихійної торгівлі (торгівля з землі та в неустановлених місцях). А Колл-центр, в свою чергу, оперативно передаватиме інформацію до КП «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради. 

Про це та інше сьогодні йшлося на засіданні Державної Надзвичайної протиепізоотичної комісії при Чернігівській міській раді, головою якої є перший заступник Чернігівського міського голови Михайло Шостак. На засіданні були присутні заступник голови Державної Надзвичайної комісії при Чернігівській міській раді Валентина Понамаренко, керівник КП «Муніципальна поліція» Віталій Хрустицький, представники Управління Держпродспоживслужби в Чернігові, представники міських ринків Чернігова.

 Михайло Шостак наголосив, що питання стосовно порушень правил торгівлі на ринках та стихійна торгівля потребують постійного контролю зі сторони відповідних органів, тож, в даному питанні необхідна спільна та злагоджена робота всіх служб. 

Державна Надзвичайна протиепізоотична комісія затвердила протокол, відповідно до якого вирішено  посилити заходи з профілактики африканської чуми свиней на продовольчих ринках та унеможливити допуск до реалізації туш свиней без відповідних ветеринарних документів.  З огляду на це відповідні служби міста та області постійно вживатимуть всіх належних заходів. Також будуть розроблені графіки проведення дезінфекції, дезінсекції та дератизації.   


 Довідково:

0-800-50-93-50 – номер кол-центру. Всі дзвінки з мобільних та стаціонарних безкоштовні. Працює цілодобово.

       

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!