Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 липня 2016 р.

З 72-ю річницею Перемоги над нацизмом у Європі! - Привітання військового комісара Чернігівського об’єднаного міського військового комісаріату


Фото № 1

Шановні ветерани, жителі Чернігівського району, у травні ми відзначатимемо дві дати. Вони дуже важливі й тісно пов'язані одна з одною. 9 Травня - святе для нас свято, День Перемоги. 8 травня оголошено Днем пам'яті та примирення.

9 Травня ми відзначаємо 72-гу річницю Перемоги над нацизмом у Європі. Разом з радістю цього великого торжества, ми розділяємо і гіркий полин втрати, адже за роки війни Україна заплатила  мільйонами життів своїх синів і дочок. Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду і негараздів.

Ми розуміємо, що у переможній битві нашого народу в тій війні народилися й загартувалися нові нетлінні цінності національної гідності, жертовності, які не підлягають сумніву.

На жаль, 72-у річницю цієї Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за щасливе майбутнє наших дітей.

З нагоди Дня Перемоги бажаю Вам миру та злагоди! Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.

Тільки разом, у порозумінні та злагоді, натхненно та згуртовано, ми збудуємо сильну, заможну, непоборну Україну!

Зі святом!

З повагою,
Військовий комісар Чернігівського
об’єднаного міського військового комісаріату
полковник                                                                                                                                                                             С.В.МОСКАЛЕЦЬ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!