Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 травня 2017 р.

У Чернігові незабаром стартує пляжний сезон


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Пляжний сезон у Чернігові стартує з 1 червня. Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко разом із проектантами та керівниками комунальних підприємств перевірив стан виконаних робіт.

Коли розпочнеться пляжний сезон, в’їзд на пляж буде перекритий. Власники автомобілів зможуть залишити їх на парковці, влаштування якої розпочалось ще минулого року біля головних воріт. На сьогоднішній день ремонтні роботи на стоянці вже завершені.

За планом реконструкції на цій території мають з’явитися кілька нових будівель, в тому числі й туалет.

- Зараз всі каналізаційні закладки вже зроблені. Туалети будуть по два входи для кожної статі: жіночі та чоловічі, в тому числі, й для людей з обмеженими можливостями. До 1 червня виконуватимуться роботи по окультурюванню самого входу, - сказав міський голова.

Окрім цього на території пляжу буде збудована адміністративна частина, поруч з якою розташовуватиметься камера схову для відвідувачів та контейнери для сміття.

Для людей з особливими потребами будуть влаштовані пандуси, вони будуть механічні, гусеничного типу. Вони фіксують візок і людина з обмеженими можливостями матиме змогу легко спуститися зі сходів.  

Крім того, побудують ще дитячі будиночки, в яких батьки, які прийшли відпочити разом із своїми дітьми, зможуть залишити їх на деякий час.

- В літніх будиночках, в які батьки приведуть своїх дітей, можуть працювати студенти – майбутні вчителі початкових класів чи вихователі.

До 1 червня також будуть встановлені додаткові спортивні тренажери. Будуть ще й футбольні та волейбольні поля, щоб у Чернігові можна було проводити спортивні турніри, - повідомив Владислав Атрошенко.

Повне завершення реконструкції міського пляжу "Золотий берег" відбудеться наприкінці 2018 року.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради за матеріалами Телеканалу «Дитинець»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!