Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 червня 2017 р.

З делегацією чернігівських дітей після повернення з Тарнобжега зустрілись у міській раді


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Сьогодні Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зустрівся з делегацією дітей - учасників дитячих творчих фольклорних колективів міста, які повернулись з міста-партнера Тарнобжега (Республіка Польща). Чернігівські діти перебували там на запрошення польської сторони як представники нашого міста.

Дітей у Чернігівській міській раді вітали також заступник міського голови Ольга Хоніч, директор загальноосвітньої школи I-III ступенів № 30 Олена Скорко, заступник директора з навчально-виховної роботи гімназії №31, депутат Чернігівської міської ради Вікторія Овчаренко.

Діти ділилися своїми враженнями від перебування у Польщі, а одна з дівчат заспівала українську пісню, яку вона виконувала на святкуванні Дня міста Тарнобжега.  

Учасник делегації Вікторія Овчаренко зауважила, що наші діти дійсно вразили поляків українським мистецтвом, адже мова танцю й музики не потребує перекладу та додаткових пояснень.

Під час спілкування з міським головою діти також розповіли про свої успіхи у навчанні. На це Владислав Атрошенко їм сказав, що оцінки – не головне, а головне – це знання: 

-     Я дам пораду, яка допоможе вам у житті. Наприклад, якщо вам задають три завдання, вам необхідно вирішити шість. З часом вам це сподобається, буде більш цікаво це робити, і ви зможете справлятися з найбільш важкими завданнями і, навіть, передбачати відповідь.  

Учасники зустрічі ознайомилися з відеопрезентацією про перебування чернігівської делегації у Польщі.

Дітей почастували також солодощами та соком.


 Владислав Атрошенко побажав дітям гарно відпочити влітку, зміцнити своє здоров’я та не забувати читати книжки. 

  -     Ніде не буде в житті краще, ніж на Батьківщині. Тож, потрібно їздити, вивчати досвід інших країн та використовувати його в нашому житті. І тоді Чернігів дійсно стане найкращим містом у світі. 

         Коли ви отримаєте гарну освіту і станете дорослими, ваші зусилля будуть потрібні нашому місту. Такі розумні, талановиті діти, як ви – це наше майбутнє, - сказав міський голова.

 

  

Прес-служба Чернігівської міської ради 


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!