Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 червня 2017 р.

Генеральна угода про засади інвестування в розбудову рекреаційної інфраструктури міського пляжу «Золотий берег» (ДОКУМЕНТ)

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Відповідно до тексту Генеральної угоди про засади інвестування в розбудову рекреаційної інфраструктури міського пляжу «Золотий берег», підписаної з інвестором, він зобов’язаний в термін до 31 липня цього року за свій рахунок звести 2 об’єкти громадського харчування (кафе), зробити накриття чотирьох пергол (бесідок) у дитячій зоні, а також облаштувати, матеріально забезпечити та організувати повноцінне функціонування дитячої зони.

Також у термін до 1 червня наступного року він має збудувати басейн довжиною 25 м, понтонний майданчик та лазню. План-схема розміщення об’єктів і технічні вимоги до них розробляються додатково і мають обов’язково погоджуватися з Управлінням архітектури та містобудування Чернігівської міської ради. Обсяг інвестування має бути не менше 120 тис. дол. США в еквіваленті до національної валюти України.

Окрім того, інвестор, на власний ризик та незалежно від результатів своєї фінансової діяльності, повинен забезпечити належні експлуатацію та утримання території міського пляжу «Золотий берег» і комунального майна, що знаходиться на цій території. У разі пошкодження такого майна або його втрати – негайно відновити або замінити його. Окрім того, до обов’язків інвестора належать забезпечення освітлення пляжу та всі поточні заходи з утримання цієї території й об’єктів на ній у належному санітарному стані.

Дана Генеральна угода підписана в Чернігівській міській раді 12 червня.

Інвестором став чернігівський підприємець Антон Ковтун.

Забезпечуючи реалізацію принципу гласності, оприлюднюємо текст Генеральної угоди:






Попередня інформація на цю тему:

У пляжу «Золотий берег» з’явився інвестор (ВІДЕО)






Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!