Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 червня 2017 р.

Спеціалісти Чернігівського міського центру соцслужб проводять профілактичні бесіди з підлітками


Фото № 1
Фото № 2

Минулого тижня працівники Чернігівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді разом із студентами – практикантами II та  III курсу Чернігівського національного технологічного університету відвідали обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Зелений гай».

Метою заходу була профілактика соціально-небезпечних хвороб, подолання шкідливих звичок, збереження репродуктивного здоров’я, пропаганда здорового способу життя з нагоди Міжнародного дня боротьби проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу.

У ході проведення профілактичної роботи із підлітками лектори ознайомили їх із статистикою щодо скоєних правопорушень у місті цього року, закликаючи при цьому бути мудрими і виваженими у своїх вчинках. Адже основною причиною скоєння злочинів та правопорушень серед неповнолітніх є вживання алкогольних та психотропних речовин. Спеціалісти в ході бесіди наводили конкретні негативні приклади підлітків та молоді, які «скотилися із соціальних сходинок», втративши найцінніші речі - здоров'я, повагу та благополучне майбутнє через зловживання алкоголем та наркотиками.

По завершенню інформаційно-просвітницької профілактичної роботи учасники заходу отримали рекламну продукцію центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

 

За інформацією Чернігівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!