Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 червня 2017 р.

У Чернігові 324 випускники Академії Державної пенітенціарної служби отримали дипломи державного зразка

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Чернігові сьогодні, 30 червня, на Красній площі міста відбувся другий випуск молодих фахівців Академії Державної пенітенціарної служби. В урочистій атмосфері 324 випускники отримали дипломи державного зразка. Спеціальне звання - «лейтенант внутрішньої служби» отримав 171 курсант, 20-м кращим випускникам вручені дипломи з відзнакою.

У святковому заході взяли участь заступник Міністра юстиції України Денис Чернишов, заступник Міністра освіти України Роман Греба, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, народний депутат України Олександр Кодола, керівництво Академії Державної пенітенціарної служби, близькі та рідні випускників.

Під час заходу відбулося покладання квітів до Братської могили полеглих у боях за свободу і незалежність нашої Батьківщини, Меморіальних дошок загиблим в зоні АТО та героям Небесної сотні.

Поважні гості від щирого серця побажали випускникам Академії легкої вдачі, любові, миру та добра. Із словами благословення до молоді звернувся настоятель церкви Святих мучеників Чернігівського князя Михаїла і боярина Федора, протоієрей Олег.

Після офіційної частини випускники Академії на площі танцювали вальс. Артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм виступили з концертними номерами.

 









Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!