Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 липня 2017 р.

На ділянках по вулицях Івана Мазепи, Пушкіна та Гетьмана Полуботка буде перекритий рух автотранспорту (Схеми руху)


Фото № 1

 Виконавчий комітет Чернігівської міської ради надав дозвіл ТОВ «Шляхо-будівельне управлінння №14» на перекриття руху автотранспорту під час укладання асфальтобетонного покриття на ділянці по вул. Івана Мазепи (від вул. Любецька до площі Перемоги) цілодобово на період з 13 липня до 19 липня включно.

Як повідомили в управлінні транспорту та звязку міської ради, відповідно до прийнятого рішення схеми руху електричного транспорту на тролейбусних маршрутах № 1 «Вокзал - Сіверянка», № 4 «Завод Автодеталь - Хімволокно» та автомобільного транспорту на автобусному маршруті № 1 «вул. Захисників України – Дачі (Ст. Білоус)» будуть перенесені з вул. Івана Мазепи на проспект Перемоги. Тролейбусний маршрут № 5 «Подусівка - Хімволокно» змінений наступним чином: з вул. Любецької тролейбуси будуть здійснювати поворот наліво на вул. Івана Мазепи, далі до готелю Україна і в зворотному напрямку.


Крім того, виконком міської ради надав дозвіл КП «Чернігівводоканал» на перекриття руху автотранспорту під час проведення ремонтних робіт на колодязях каналізаційних та водопровідних мереж на ділянці по вул. Пушкіна (від вул. Шевченка до вул. Гетьмана Полуботка) та на ділянці по вул. Гетьмана Полуботка (від вул. Пушкіна до проспекту Миру) цілодобово на період з 17 липня до 28 липня включно.

У зв’язку з проведенням цих робіт, у місті буде тимчасово припинено рух електричного транспорту за маршрутами № 1 «Вокзал - Сіверянка» та № 9 «Завод Автодеталь – 2-га міська лікарня» та рух автомобільного транспорту за автобусним маршрутом № 39 «Олександрівка – вул. Старобілоуська». Натомість планується запровадження автобусного маршруту № 1-А «Вокзал - Сіверянка».

Також повідомляємо, що автобусний маршрут № 39 «Олександрівка – вул. Старобілоуська» буде тимчасово обслуговувати рухомий склад, частково знятий з маршруту № 27 «Олександрівка – Лікеро-горілчаний завод».

Схеми руху автобусних маршрутів № 1-А «Вокзал - Сіверянка», № 16 «Залізничний вокзал – Дачі (Улянівка)», № 27 «Олександрівка – Лікеро-горілчаний завод» та  «Олександрівка – вул. Старобілоуська»,   44«Епіцентр - Зарічне» будуть тимчасово змінені в частині проходження перекритої ділянки наступним чином (в прямому та зворотному напрямках):  після вул. Шевченка здійснюється поворот на вул. О. Міхнюка, на проспект Перемоги, далі за маршрутом. 

На ділянках, де проводитиметься  ремонт, будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові. Комунальному шляхо-будівельному підприємству міської ради на час проведення робіт доручено забезпечити освітлення цих ділянок вулиць в нічний час. Крім того, Управління патрульної поліції у м. Чернігові забезпечуватиме нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів в районі проведення робіт.

 Схеми руху по вул. Івана Мазепи 

 Схеми руху по вул. Пушкіна та Гетьмана Полуботка 


 Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!