Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 серпня 2017 р.

Привітання від Чернігівського міського голови до Дня будівельника:


Фото № 1

 

Шановні працівники будівельної галузі! 

 


Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника. 

З древніх часів відомий вислів: "будівництво - це локомотив економіки". Якщо в місті розвивається будівництво – у нього є майбутнє, адже працюють всі галузі економіки, поповнюється місцевий бюджет, створюються робочі місця та умови для комфортного життя людей. 

На будівельників покладена дуже відповідальна місія. Вони формують сучасний вигляд нашого міста та споруд, що нас оточують, а також, дають імпульс для розвитку всіх виробничих та невиробничих сфер міста. Чернігів пишається спорудами зодчих минулого, які створили неповторну ауру нашого міста та зробили його відомим на весь світ. Це високий стандарт, до якого мають прагнути сучасні покоління будівельників. І я би дуже хотів, щоб у місті розвивалися проектні організації та будівельні кампанії, які зможуть продемонструвати більш сучасні та креативні підходи, високу якість та стандарти в своїй роботі. Саме в інноваціях та професійному рості я бачу майбутнє будівельної галузі в Чернігові. 

У день професійного свята бажаю всім миру, здоров'я, родинного щастя, благополуччя та успішних проектів на благо процвітання нашого міста й всієї країни. Зі святом Вас!


З повагою

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко

 



 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!