Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 серпня 2017 р.

Поломка ліквідована, тролейбуси вийшли на маршрути (ДОПОВНЕНО)


Фото № 1

Станом на 15.00 поломка на тяговій підстанції КП «ЧТУ» технічними службами знайдена і ліквідована, тролейбуси вийшли на маршрути.

Виявлена поломка полягала у пошкодженні кабелю. 

Інші подробиці надзвичайної події наразі встановлюються.


Ситуацію коментує директор КП «ЧТУ» Дмитро Лавренюк:

-         У три години ночі зникло електропостачання в житлових масивах Рокосовського і Полуботка. Після того, як Обленерго дало напругу, в нас вимкнуло тягову підстанцію. Після того, як ми викликали електротехнічну лабораторію, з’ясувалося, що вийшов з ладу кабель довжиною більше 2 км, який знаходиться під землею. Очевидно, що є зв’язок між цими двома фактами.

 

Розповідає головний енергетик КП «ЧТУ» Вадим Федоренко:

 -         Близько 3 годин ночі надійшов телефонний дзвінок від диспетчера міських електромереж, що на нашій лінії – коротке замикання, і що вони нас відключають. Після цього з дому вночі  був викликаний начальник тягової підстанції й було прийняте рішення переключитися на резервну лінію (вона в нас є). Після цього тролейбуси вийшли з парку і дісталися району приблизно Красного мосту. Після цього запасна лінія теж відключилася з боку електромереж. Вони стверджують, що її вибило. Була викликана наша електротехнічна лабораторія, яка почала випробовувати кабелі. Виявилося, що в нас пробитий кабель. У чому безпосередня причина того що сталося – будемо з’ясовувати.



Попередня інформація на цю тему: 

Технічну несправність на тяговій підстанції зараз ліквідують фахівці «ЧТУ» та «Чернігівобленерго»



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!