Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 серпня 2017 р.

Владислав Атрошенко: Авральних і неякісних закінчень робіт «до свята» в місті не буде


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Чернігів не буде підтримувати радянської традиції завершення великих будівельних робіт поспіхом і неякісно, але «до дати». Про це сьогодні заявив міський голова Владислав Атрошенко на розширеній нараді в міській раді.

Звертаючись до присутніх і всіх чернігівців, він сказав:

-         Доповідаю вам про те, що всі ремонтні роботи, які йдуть у місті, переважно проходять у плановому режимі. Але заявляю, що я не буду намагатися штучно прискорити їх закінчення до якоїсь дати – наприклад, до Дня міста. Як би мені цього не хотілося внутрішньо, але є технологія. І краще ми закінчимо роботи 20 жовтня, а не 20 вересня, але в наступному році не будемо їх переробляти.

Тому, незважаючи на те, що буде День міста і що планується приїзд VIP-осіб, я на першу позицію ставлю дотримання технологій і якість. Отже, ми будемо закінчувати роботи в той термін, який буде для цього потрібен.

Міський голова закликав чернігівців з розумінням ставитися до можливих незручностей, які виникають у зв’язку з ремонтними роботами на вулицях міста. Адже незручності, які можуть здаватися й зайвими, часто-густо пов’язані з дотриманням технології робіт і, як наслідок, з їх якістю. А результат цих робіт буде служити всім чернігівцям і зробить наше місто кращим.

 

Читайте також:

Міський голова розповів про терміни подальших ремонтних робіт на вулицях Чернігова



Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!