Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 січня 2017 р.

Про проект Програми сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017-2019 роки

проект


Про проект Програми сприяння
збереженню і покращенню технічного
стану житлового фонду міста та його
безпечній експлуатації на 2017-2019 роки

 

 Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 27 та пункту 1 частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення у місті умов для покращення технічного стану житлового фонду, а також створення дієвого механізму залучення коштів співвласників для забезпечення надійності та безпечної експлуатації житлового фонду міста, виконавчий комітет міської ради вирішив:

 1. Погодити Програму сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017-2019 роки, що додається.

2. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) спільно з постійною комісією міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження     (Антонов О. С.) внести Програму сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017-2019 роки на розгляд Чернігівської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.



Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!