Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 січня 2017 р.

Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло

проект


Про видачу дубліката свідоцтва
про право власності на житло

 

Відповідно до статті 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши заяви громадян, за пропозицією комісії з питань приватизації житла виконавчого комітету Чернігівської міської ради про  видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Дозволити управлінню квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради (Католик М. А.) виготовити та видати дублікат свідоцтва про право власності на житло у зв’язку з втратою оригіналу:

- від 17 лютого 1994 року, за адресою: вул.Козацька,  буд.№ …,  кв.№ …, м.Чернігів, на ім'я: Нестерова Аркадія Ілліча, Нестерової Віри Василівни;

- від  20 січня 1998 року,  за адресою:  вул.Івана Мазепи,  буд.№ …,  кв.№ …., м.Чернігів, на ім'я: Хилько Ганни Микитівни, Хилька Валерія Миколайовича, Хилько Ніни Петрівни, Хилька Віталія Валерійовича;

- від 7 березня 1995 року, за адресою: вул.Льотна, буд. № …., кв.№ ….,   м.Чернігів, на ім'я: Бруя Миколи Тимофійовича, Бруй Розаїди Олексіївни.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!