Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 січня 2017 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, внесення змін до складу сім’ї та зняття з квартирного обліку

проект


Про затвердження списків громадян,
поставлених на  квартирний   облік,
внесення  змін  до  складу сім’ї  та
зняття з квартирного обліку

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Поставити на квартирний облік:

1.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

1.1.1. Велигорського Володимира Федоровича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, син), який зареєстрований та проживає   у комунальній  однокімнатній, житловою площею 21,1 кв.м, квартирі № … по  вулиці Старостриженській, …., де ще зареєстровано та проживає колишня дружина (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 23 грудня 1992 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.2. Сапон Наталію Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона,  дві дочки), яка зареєстрована та проживає  у приватній двокімнатній, житловою площею  26,3 кв.м, квартирі    № …. по вулиці Чудінова, ..,  де ще зареєстровано та проживає  чотири особи: батько, мати, сестра,  племінниця (відсутність мінімального розміру житлової площі).

1.1.3. Лещенка Сергія Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він,  дружина, дві дочки), який зареєстрований та проживає  у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, …., кімната № …. (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з  26 грудня 1999 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи

1.1.4. Кірина Миколу Степановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 січня 1984 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку згідно з пільгою сина -  учасника бойових дій.

1.1.5. Панька Петра Петровича, сім’я  з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який зареєстрований та проживає  в однокімнатній, житловою площею 16,7 кв.м, квартирі № … по вулиці Дмитра Самоквасова, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС  України  в Чернігівській  області  на загальних підставах з  24 грудня 1987 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом  5  рішення   виконавчого   комітету Чернігівської  міської  ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.6. Підосинова   Олександра Вікторовича,  сім’я з   трьох   осіб (він, дружина, син),  який зареєстрований та проживає  у двокімнатній, житловою площею 24,8 кв.м, квартирі №  … по вулиці Харківській, …., де ще зареєстровано та проживають батьки дружини (відсутність мінімального розміру  житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.7. Гончар Лідію Костянтинівну,  сім’я з шести осіб (вона, дві дочки, онук, онука, мати), яка зареєстрована та проживає у двокімнатній, житловою площею 28,7 кв.м, квартирі № … по вулиці П’ятницькій, …, корпус …. (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебувала на квартирному обліку за місцем роботи померлого чоловіка в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 23  грудня 1992 року та у першочерговому списку  за  пільгою матері – учасника війни. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи  та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  до загальноміської черги та включити до першочергового списку з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.8. Мишка Геннадія Григоровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який зареєстрований та проживає  у трикімнатній, житловою площею 39,2 кв.м, квартирі № … по проспекту Миру, …., де ще зареєстровано та проживає  чотири особи: батько, мати,  сестра, племінниця (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з  15 квітня 2011 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи та включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

1.1.9. Брику Любов Борисівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 1984 року. Включити до першочергового списку згідно з медичним висновком сина.

1.1.10. Мороза Віктора Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який зареєстрований та проживає  у комунальній квартирі № …, житловою площею 18,6 кв.м, по вулиці Івана Мазепи, … (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку в управлінні МВС   України   в   Чернігівській  області на загальних підставах з  10 червня 1996 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом  5 рішення   виконавчого   комітету  Чернігівської  міської  ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.11. Малишенка Сергія Олександровича, одного, який зареєстрований та проживає  в однокімнатній,  житловою площею 17,0 кв.м, квартирі № … по проспекту Миру, … мінімального розміру житлової площі).  Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.12. Поташного Олександра  Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який зареєстрований та проживає  у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, … (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону Україні «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.13. Ячну Валентину Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 1 лютого 1988 року. Включити до першочергового списку згідно з медичним висновком.

1.1.14. Ведмідя Олександра Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який зареєстрований та проживає  в однокімнатній, житловою площею 21,6 кв.м, квартирі № …. по вулиці Гончій, …., де ще зареєстровано та проживає сім’я з трьох осіб: батько, мати, сестра (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.15. Симоненко Катерину Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, син), яка зареєстрована та проживає  у комунальній однокімнатній, житловою площею 12,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Івана Мазепи, … (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебувала на квартирному обліку відкритого акціонерного   товариства «Чернігівське хімволокно» на загальних підставах з 30 січня 1980 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та згідно з підпунктом 7.2 пункту 7 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 березня 2010 року № 41 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.16. Дідусенка Євгенія Валерійовича, одного, який зареєстрований та проживає у гуртожитку по проспекту Перемоги, …, кімната № … (відсутність житла).

1.1.17. Меха Сергія Вікторовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який зареєстрований та проживає  у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, …, кімнати №№ … (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з  15 грудня 2008 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.18. Свириденка Миколу Миколайовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який зареєстрований та проживає  у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, …, кімнати № … (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з   25 травня 2006 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання із часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.19. Сергієнка Юрія Дмитровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який зареєстрований та проживає  у приватній кімнаті № 8, житловою площею 17,1 кв.м, комунальної квартири № …. по вулиці Генерала Бєлова, …. (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з   1 жовтня 2002 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.20. Новика Олександра Геннадійовича, сім’я з  трьох осіб (він, дружина, син), який зареєстрований та проживає  в  кімнаті № 2, житловою площею 12,2 кв.м, комунальної квартири № …  по вулиці Елеваторній, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.21. Глушкова Олександра Олександровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  який    мешкає  у приватній кімнаті № 4, житловою площею 17,1 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Генерала Бєлова, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  в управлінні  МВС  України   в Чернігівській області на загальних підставах з   25 грудня 2000 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення   виконавчого   комітету  Чернігівської   міської   ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.22. Валевську Валентину Іванівну,  сім’я з двох осіб (вона, син), яка зареєстрована та проживає  в однокімнатній, житловою площею 16,9 кв.м, квартирі № … по вулиці Толстого, …. (різностатевість). Перебувала на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з  3 липня 2002 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

1.1.23. Савченко Надію Григорівну, сім’я із чотирьох осіб (вона,  два сини, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 листопада 1991 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку за пільгою сина - учасника бойових дій.

1.1.24. Остапенко Олену Петрівну, сім’я з двох осіб (вона, син - 1998 року народження), яка зареєстрована та проживає  у приватизованій однокімнатній, житловою площею 17,4 кв.м, комунальній квартирі № …. по вулиці Івана Мазепи, …. (різностатевість).

1.1.25. Кондратенка Миколу Миколайовича, одного, який зареєстрований та проживає  у кооперативній двокімнатній, житловою площею 29,2 кв.м, квартирі № … по вулиці Доценка, …., де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, мати, сестра (різностатевість). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

1.1.26. Матвієнка Валерія Олександровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який зареєстрований та проживає  у комунальній однокімнатній, житловою площею 18,4 кв.м, квартирі № .. по вулиці Ушинського, … (відсутність середнього розміру житлової площі).  Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з   9 серпня 2004 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку  за місцем колишньої роботи.

1.2. Включити до позачергового списку:

1.2.1. Юрова Ігоря Михайловича  - 2000 року народження,  дитину-сироту, одного, який зареєстрований та проживає у Чернігівській загальноосвітній школі-інтернаті ім. Ю. М. Коцюбинського по вулиці Гагаріна, … (відсутність житла).

1.2.2. Савченка Ігоря Григоровича -  1998 року народження, позбавленого батьківського піклування, одного, який зареєстрований та проживає  в однокімнатній, житловою площею 12,3 кв.м, квартирі № … по вулиці 2-й км, … де ще зареєстровано та проживає дві особи: мачуха, її син (відсутність мінімального розміру житлової площі).

1.2.3. Крепакову Лілію Олександрівну – 1994 року народження, позбавлену батьківського піклування, одну, яка зареєстрована та проживає  у Чернігівському центрі адаптації бездомних та безпритульних  по вулиці Святомиколаївській, …. (відсутність житла).

1.2.4. Іванішева Андрія Олександровича, одного, який зареєстрований та проживає  у гуртожитку по вулиці Староказарменна дільниця, … (відсутність житла). Включити до списку  інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

1.2.5. Бушая Олексія Анатолійовича - молодого фахівця, одного, який зареєстрований та проживає  у гуртожитку по вулиці Олексія Бакуринського, ….. (відсутність житла).

1.2.6. Мельника Анатолія Володимировича,  сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який зареєстрований та проживає  у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, ….. (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 20 березня 1991 року та у позачерговому списку як інвалід війни з 21 вересня 2010 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи  та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  до загальноміської черги та включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців  з часу перебування  на обліку за місцем колишньої роботи.

1.2.7. Бурлаку Анатолія Олексійовича,   сім’я з двох осіб (він, дружина), як внутрішньо переміщену особу, що  фактично проживає по вулиці Шевченка, …..  та внесений до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, по Деснянському району міста Чернігова як сім’я загиблого ветерана війни. Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

1.2.8. Родинченко Олену Олегівну  - 1996 року народження,  позбавлену батьківського піклування,  сім’я з двох осіб (вона, син), яка зареєстрована та проживає  в однокімнатному приватному,  житловою площею  19,4 кв.м,  будинку № … по вулиці Любомира Боднарука, де ще зареєстровано та проживає чотири особи: дідусь, бабуся, дядько, тітка (відсутність мінімального розміру житлової площі).

1.2.9. Кирієнка Леоніда Олексійовича, одного, який зареєстрований та проживає  в однокімнатній, житловою площею 17,2 кв.м, квартирі № …. по вулиці Курсанта Єськова, …., де ще зареєстровано та проживає три особи: дружина, два сини (відсутність  мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 13 січня 2000 року та у позачерговому списку як інвалід війни з 15 лютого  2013 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи  та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  до загальноміської черги та включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців  з часу перебування  на обліку за місцем колишньої роботи.

1.2.10. Кривопишу Поліну Ігорівну – 2000 року народження,  дитину, що позбавлена батьківського піклування, одну, яка зареєстрована в кімнаті № 3,  житловою площею 17,3 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Генерала Пухова, …, де ще зареєстровано та проживає п’ять осіб: мати - позбавлена батьківських  прав, три брати, сестра (відсутність мінімального розміру житлової площі)                 

2. Внести зміни до складу сім’ї:

2.1. Михайленко Антоніни Григорівни, сім’я  з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 грудня 1976 року. У зв’язку з її смертю квартирну справу  переоформити на чоловіка – Михайленка Володимира Павловича, одного, залишивши у загальноміській черзі з дати  включення його до складу сім’ї, а саме -  21 грудня 2009 року.

2.2. Велигорського Володимира Федоровича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, син),  на   квартирному   обліку у  загальноміській черзі з 23 грудня 1992 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку .

2.3. Барботька Олександра Миколайовича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 березня 1985 року. На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї онука -  Чабась Владислава Тимофійовича, 2008 року народження.

2.4. Панька Петра Петровича, сім’я  з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 24 грудня 1987 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – Панько Валерію Вадимівну, 2014 року народження.

2.5. Андрійченко Ніни Григорівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, невістка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 червня 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї: сина, невістку, онуку.

2.6. Вовнянка Володимира Віталійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 грудня 1984 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука - Плахотнюка Іллю Юрійовича, 2007 року народження.

2.7. Дерев’янко Катерини Вікторівни, сім’я  з семи осіб (вона, дві дочки, три онука, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 24 грудня 1985 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Дерев’янко Катерину Вікторівну, одну, дочку - Дерев’янко Олесю Валентинівну, сім’я з двох осіб (вона, син), залишивши у загальноміській черзі з 24 грудня 1985 року,  та дочку – Прокопенко Оксану Валентинівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, два сини, дочка), залишивши у загальноміській черзі з 24 грудня 1985 року та першочерговому списку як багатодітну сім’ю з 16 березня 2015 року.

2.8. Шаповал Надії Василівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 29 квітня 1982 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

2.9. Силенка Володимира Григоровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 11 грудня 1984 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – Калініченко Златославу Ярославівну, 2015 року народження.

2.10. Упадишевої Любові Кирилівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син),  на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 лютого 1985 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина у зв’язку  зі смертю та включити до складу сім’ї онука – Корольова Дениса Петровича, 2003 року народження.

2.11. Комар Валентини Віталіївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 26 вересня 1979 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Комар Валентину Віталіївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), та дочку – Бирун Марину Юріївну, включивши до складу сім’ї чоловіка – Бируна Сергія Геннадійовича та дочку – Бирун Юлії Сергіївну, занести до загальноміської черги з 16 березня 1988 року.

2.12. Мороза Віктора Володимировича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина,   син,   дочка),  на   квартирному   обліку у загальноміській  черзі з  10 червня 1996 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

2.13. Романченко  Ольги Василівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син),   на   квартирному  обліку   у   загальноміській черзі  з 3 грудня 1984 року. На підставі поданих документів включити до складу сім’ї онуку – Романченко Анастасію Ігорівну, 2014 року народження.

2.14. Новобранця Віктора Івановича, сім’я з чотирьох осіб  (він, дружина, дві дочки),   на   квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 листопада 1980 року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сім’ї  дружину як таку, що виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

2.15. Зотової Надії Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 7 січня 1985 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Бабарику Назара Романовича, 2014 року народження.

2.16. Свириденка Миколи  Миколайовича, сім’я двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 24 травня 2006 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишню дружину – Свириденко Ганну  Володимирівну, а включити до складу сім’ї дружину – Свириденко Людмилу Леонідівну.

2.17. Чабана Миколи Андрійовича, сім’я  трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 липня 1980 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онуку – Максимович Аліну Андріївну, 2003 року народження.

2.18. Карташової Галини Миколаївни, сім’я з  семи осіб (вона, чоловік, два сини, невістка, два онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 березня 1980 року. На підставі поданих заяв зняти з квартирного обліку: Карташову Галину Миколаївну, чоловіка - Карташова Геннадія Анатолійовича, сина - Карташова Юрія Геннадійовича, онука - Карташова Михайла Юрійовича як таких, що забезпечені житловою площею згідно з діючими нормами. Квартирну справу переоформити на сина – Карташова Костянтина Геннадійовича, включивши до складу його сім’ї сина – Никона, 2013 року народження, склад сім’ї вважати чотири особи (він, дружина, два сини), залишивши у загальноміській черзі з 18 березня 1980 року.

2.19. Осипенко Інни Вадимівни, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 березня 1986 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Осипенко Інну Вадимівну, сім’я з двох осіб (вона, син), та сина – Осипенка Сергія Сергійовича, одного, залишивши у загальноміській черзі з   15 квітня 2002 року.

2.20. Дюби Володимира Пилиповича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, онук),  на   квартирному   обліку у  загальноміській черзі з  15 квітня 1985 року. У зв’язку з його смертю квартирну справу переоформити на дружину - Дюбу Валентину Павлівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онук).

2.21. Манила Миколи Миколайовича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному  обліку  у   загальноміській   черзі  та першочерговому списку з 18 серпня 2015 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину - Манило Лідію Іванівну .

2.22. Кураша Дмитра Петровича,  сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному  обліку  у   загальноміській   черзі  та першочерговому списку з 17 червня 2008 року. У зв’язку з народженням сина  Олександра   та на підставі поданої заяви включити його до складу сім’ї.

2.23. Примак Тамари Сергіївни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 14 листопада 1984 року   та першочерговому списку з  16 вересня 2013 року. У зв’язку з її смертю та на підставі поданої заяви переоформити квартирну справу на дочку – Примак Наталію Михайлівну, одну.

2.24. Савченко Надії Григорівни, сім’я з шести осіб (вона, чоловік, три сини, дочка),  на   квартирному  обліку  у   позачерговому  списку за   пільгою чоловіка – учасника    ліквідації  наслідків  аварії   на  Чорнобильській   АЕС (2 категорія), з 22 листопада 1991 року.   У зв’язку з розірванням  шлюбу  та на підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Савченко Надію Григорівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, два сини, дочка), виключивши зі складу сім’ї сина -  Чернюка Анатолія Миколайовича, перевести до  загальноміської черги з 22 листопада 1991 року,  та  колишнього чоловіка  - Савченка Віктора Федоровича, одного, перевести до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців  з часу  набуття права.

2.25. Пустовойт   Ірини Петрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку з 20 січня 1986 року. У зв’язку з народженням онука – Пустовойта Андрія Юрійовича  та  на підставі   поданої заяви включити його до складу сім’ї.

3. Виключити із першочергового списку, як таку, що втратила пільгу –

Примак Тамару Сергіївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 14 листопада 1984 року   та першочерговому списку з  16 вересня 2013 року.        

4. Зняти з квартирного обліку:

4.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

4.1.1. Бондаренко Любов Євменівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 6 травня 1985 року. Сина та дочку знято з квартирного обліку  згідно з поданими заявами.

4.1.2. Леоненко Тетяну Іванівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з  6 жовтня 1984 року.

4.1.3. Веретеннікову Антоніну Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  28 червня 1984 року. Син виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

4.1.4. Верченко Ларису Ігорівну, сім’я  з п’яти осіб (вона, чоловік, три дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 травня 1984 року.

4.1.5. Сусла Валентина Олександровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 13 квітня 1979 року.

4.1.6. Бишик Станіслава Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, сестра),  на   квартирному   обліку  у  загальноміській черзі з 10 червня 1981 року.

4.1.7. Мчедалова Михайла Енверовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  2 липня 1984 року.

4.1.8. Воронова Івана Сергійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 5 листопада 1984 року. Дочка та дружина виїхали  на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

4.1.9. Шустікова Анатолія Сергійовича, сім’я  з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 вересня 1984 року.

4.1.10. Менайлова Миколу Володимировича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 грудня 2014 року та у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з  23  грудня 2015 року.

4.1.11. Іщенко Світлану Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 20 серпня 2012 року та позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 22 грудня 2014 року.

4.2. Як таких, що померли –

4.2.1. Голопапу Григорія Станіславовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 24 січня 1985 року. Дружину та  сина Валерія забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами. Син Ігор виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

4.2.2. Романенко Тетяну Григорівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, онука, онук),  на   квартирному   обліку у загальноміській черзі  з 30 червня 1982 року та першочерговому списку з 24 березня 1994 року.

4.3.  На підставі поданої заяви –

4.3.1. Литовченко Ніну Іванівну, сім’я з шести осіб (вона, чоловік, син, дочка,  онук,  онука),   на  квартирному   обліку   у  загальноміській   черзі   з  27 листопада 1984 року. 

4.3.2. Вертієнка Романа Валентиновича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 19 жовтня 2015 року.

5. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

5.1. Виробничого  підрозділу Дарницької дистанції електропостачання регіональної філії «Південно-Західна залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця»

На  квартирний   облік   на загальних  підставах  з  2 лютого 1995 року  до 20 грудня 2016 року зараховано дві сім’ї, з яких:  до позачергового списку зараховано одну сім'ю.

5.2. Чернігівської обласної державної адміністрації

На  квартирний   облік   на загальних підставах з 29 грудня 1989 року до 19 жовтня 2010 року зараховано 10 сімей, з яких: до першочергового списку зараховано 2 сім’ї.

У зв’язку з відсутністю у квартирній справі поновлених довідок тимчасово    не    затверджувати  на  обліку  сім’ю Сулім О. А.

5.3. Департаменту житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації

На квартирний облік на загальних підставах та до першочергового списку з 10 лютого 1995 року до 19 серпня 1999 року зараховано 2 сім’ї.

5.4. Чернігівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області  (№ 44)

На квартирний  облік  на  загальних  підставах  з  1 жовтня 1984 року до 2 грудня 2016 року зараховано 29 сімей,   з  яких:  до  позачергового списку – 1 сім’ю та до першочергового списку – 8 сімей.

У зв’язку з відсутністю у квартирних справах поновлених довідок тимчасово  не затверджувати на обліку сім’ї: Приходька С. М., Лазаренка В. В., Мудрицького О. М.

6. Згідно    з     поданими  заявами   продовжити  термін  проживання   до 20 січня 2017 року

6.1. Глушак Юлії Юріївні, сім’я з чотирьох  осіб (вона, син, сестра, племінник),   у квартирі № … по вулиці Малясова, …, яка постраждала від пожежі по вулиці Гончій (колишня – Горького), …., у зв’язку з продовженням  ремонту квартири. Ордер було видано матері заявниці - Усачовій Любові Віталіївні, що вибула з місця реєстрації.

 6.2. Горлач Валентині Григорівні  у квартирі № … по вулиці Коцюбинського, …, яка постраждала від пожежі по вулиці Зарічній, …., у зв’язку з продовженням ремонту будинку.

7. Скасувати:

7.1. Абзац 1  пункту  4 рішення  виконавчого комітету міської ради від 18 березня 2002 року № 52 щодо постановки на квартирний облік до позачергового списку Власенка Сергія Петровича.

7.2. Абзац 8   пункту  9 рішення виконавчого комітету міської ради від 24 липня 1995 року № 154 щодо постановки на квартирний облік Мельника Анатолія Володимировича.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!