Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 березня 2017 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів

проект
Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігова Міністерства  оборони  України  згідно з їхнім листом від 6 березня 2017 року № 598 та відповідно до актів прийому-передачі житла від 26 січня 2017 року №№ 25, 26, 27, 28, інформаційних довідок з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно від 15 грудня 2016 року:

1.1. По вулиці 1-го Травня, 191-В

- двокімнатні квартири №№ ..., ..., ...,, ...,, ...,;

- трикімнатні квартири №№ ...,, ...,,  ...,, ...,.

1.2. По вулиці 1-го Травня, 195-Б

 - двокімнатну квартиру № 72 .

1.3. По вулиці Шевченка, 99-Б

- однокімнатну квартиру № ...,;

- трикімнатні квартири №№ ...,, ...,.

 Надати виділеному житлу статус службового.

2. Надати дозвіл на повторне заселення квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігова Міністерства   оборони України  згідно з їхнім листом від 6 березня 2017 року № 599:

Службової  однокімнатної, житловою площею 17,4 кв.м,   квартири № ..., по вулиці Доценка, ...,.

Службової  однокімнатної,  житловою площею 17,3 кв.м,  квартири № ..., по вулиці Курсанта Єськова, ...,, корпус ...,.

3. Поставити на квартирний облік:

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

3.1.1. Поломану Катерину Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), яка мешкає по вулиці Святомиколаївській, 33 (відсутність житла).

3.1.2. Розумей Ольгу Вікторівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка), яка зареєстрована та проживає у  кімнаті № ...,, житловою площею 16,5 кв.м, комунальної квартири № ..., по вулиці Івана Мазепи, ..., (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебувала на квартирному обліку  відкритого акціонерного  товариства «Чернігівське хімволокно» на загальних підставах з 25 серпня 1998 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та згідно з підпунктом  7.2  пункту 7 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 березня 2010 року № 41 поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи. На підставі поданої  заяви включити до складу сім’ї  онуку – Розумей Софію Романівну та включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…» за пільгою дочки – одинокої матері.

3.1.3. Кордюк Олену Олексіївну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Олега Міхнюка, ...,, корпус ..., кімната № ... (відсутність житла).

3.1.4. Макарову Тамару Вікторівну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, два сини, дочка), яка зареєстрована та проживає   у приватній двокімнатній, житловою площею 24,6 кв.м, квартирі  № ... по вулиці Серьожнікова, ... (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…»  як багатодітну сім’ю.

3.1.5. Сьомак Тетяну Вікторівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), яка мешкає у кімнаті № 4, житловою площею  17,2 кв.м, комунальної квартири № ... по вулиці Волковича, ..., де ще зареєстровано та проживає  дві особи: мати, батько (відсутність мінімального розміру житлової площі).

3.1.6. Прожигу Миколу Васильовича, одного, який зареєстрований та проживає у гуртожитку по вулиці Олексія Бакуринського, .../ ... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.7. Фальчевського Володимира Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), який зареєстрований та проживає  в однокімнатній, житловою площею 11,9 кв.м,  квартирі № ... по вулиці Рокоссовського, ... (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  за місцем роботи в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах  з 29 травня 1995 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний  облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

3.1.8. Мартин Валентину Василівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 червня 2013 року. На підставі поданої заяви включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.9. Сивопляс Наталію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, сестра), яка мешкає  в однокімнатній, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі № ... по вулиці  Дмитра Самоквасова, ..., де ще зареєстровано та проживає мати      (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебувала на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з  25 січня 1987 року в складі сім’ї померлого батька – Короїда Миколи Володимировича. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом  5   рішення  виконавчого   комітету   Чернігівської  міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

3.1.10. Попівніча Віктора Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),   який мешкає у однокімнатній, житловою площею 17,1 кв.м, квартирі № ... по вулиці Старобілоуській, ... (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з  31 березня 1995 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого   комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

3.1.11. Добровського Олега Васильовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  який мешкає у гуртожитку по проспекту Перемоги, ..., кімната №... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.12. Шепеля Сергія Володимировича, одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, .../ ... (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

4. Внести зміни до складу сім’ї:

4.1. Бабулевич Валентини Ахтилимеївни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  21 грудня 1985 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Бабулевич Валентину Ахтилимеївну, одну, та сина – Бабулевича Бориса Віталійовича, залишивши у загальноміській черзі з 21 грудня 1985 року.

4.2. Седлер Оксани Анатоліївни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  22 червня 2015 року. На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї чоловіка – Седлера Михайла Миколайовича.

4.3. Сивопляс Наталії Миколаївни, сім’я з трьох осіб (вона, сестра, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 25 січня 1987 року в управлінні МВС України в Чернігівській області. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

4.4. Кудряшової Людмили Володимирівни, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 21 квітня 1986 року та першочерговому списку  як педагогічний працівник з 20 березня 1989 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина - Крючка Сергія Антоновича як такого, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами.

4.5. Денисова Костянтина Петровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 30 січня 1985 року та першочерговому списку  за   пільгою дочки -  педагогічного  працівника  з 20 серпня 2012 року. На підставі поданих заяв зняти з квартирного обліку: Денисова Костянтина Петровича,  дочку – Шовкову Оксану Костянтинівну як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. Квартирну справу переоформити на дружину – Денисову Наталію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), виключивши з першочергового списку як таких, що втратили пільгу.

4.6. Король Валентини Федосіївни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онука), на квартирному обліку  у загальноміській черзі з 15 березня 1983 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Короля Олександра Олексійовича, 2016 року народження.

4.7. Григор’євої Лариси Матвіївни, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, два сини, дочка),   на   квартирному обліку  у  загальноміській черзі з 19 травня 1986 року. Виключити зі складу сім’ї  чоловіка та дочку.

4.8. Євсеєнка Володимира Євгеновича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 серпня 1986 року. У зв’язку  з його смертю квартирну справу переоформити на дружину – Євсеєнко Ніну Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини).

4.9. Кривченко Катерини Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 грудня 1985 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Кривченко Олену Юріївну у зв’язку зі смертю.

4.10. Кобець Катерини Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 серпня 1985 року. У зв’язку з її смертю, квартирну справу переоформити на дочку – Трунову Людмилу Сергіївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка).

4.11. Максюк (Ніколаєнко) Олени Федорівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка),  на  квартирному обліку у загальноміській черзі з 25 травня 1987 року. Виключити зі складу сім’ї чоловіка – Максюка Анатолія Івановича як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

4.12. Молько Ніни Євгеніївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, два сини, онук), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок  Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 17 грудня 2001 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина – Молька Артема Сергійовича, а включити до складу сім’ї  онука – Молька Максима Євгеновича.

4.13. Пугуча Олександра Олександровича, сім’я з двох осіб (він, мати), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок  Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 20 липня 2009 року. У зв’язку зі смертю матері та на підставі поданої заяви виключити її із складу сім’ї.

4.14. Караконстантинова Сергія Васильовича,  сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник   ліквідації  наслідків   аварії на   Чорнобильській   АЕС  (2 категорія) з  19 лютого 1996 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Любича Ярослава Олеговича.

4.15. Сакуна Олега Сергійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській    черзі  з 20 квітня 1998 року   та  у першочерговому списку з 18 лютого 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї:  дружину – Сакун Ірину Петрівну,  сина – Сакуна Микиту Олеговича.

4.16. Коваль Валентини Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб,  які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія), з 20 березня 2006 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї правнука – Стеченка Максима Ігоровича.

4.17. Шаповаленка Олександра Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 31 серпня 1992 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дружину – Шаповаленко Оксану Яківну.

5. Виключити з першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

5.1. Сапсая Сергія Олександровича, сім’я з шести осіб (він, дружина, три дочки, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  16 лютого 1987 року.

5.2. Шевченка Ігоря Олександровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та у першочерговому списку    згідно  зі   статтею 22 Закону України   «Про міліцію»  з 18 червня 2007 року.

5.3. Кладкову Світлану Сергіївну, сім’я з двох осіб (вона, син),  на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 грудня 2005 року та у першочерговому   списку  за пільгою сина  - інваліда дитинства з 22 лютого 2011 року.

5.4. Васильченко Марію Борисівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка) на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 вересня 1985 року та у першочерговому списку як одинока мати з 24 липня 1989 року.

6. Зняти з квартирного обліку:

6.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

6.1.1. Білобровик Тамару Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 лютого 1986 року у зв’язку зі зміною в складі сім’ї.

6.1.2. Морозова Бориса Георгійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з 15 грудня 1986 року.

6.1.3. Самсоненко Віру Федорівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 серпня 1986 року у зв’язку зі зміною в складі сім’ї.

6.1.4. Іонову Людмилу Дмитрівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 червня 1985 року та першочерговому списку  з 19 червня 1989 року. Дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами, син виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

6.1.5. Матяха Миколу Климовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 28 грудня 1993 року.

6.1.6. Вавілова Анатолія Івановича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, дві дочки, онука), на квартирному обліку у  позачерговому списку військово-службовців, звільнених у запас або відставку 16 березня 1998 року.

6.2. Згідно   з  листом   Чернігівського   геріатричного   пансіонату   від 15 лютого 2017 року № 61:

6.2.1. Самусенко Оксану Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 лютого 1986 року та першочерговому списку згідно  з медичним висновком з 29 грудня 2007 року як таку, що знаходиться на повному державному утриманні.

6.3. Як таких, що померли:

6.3.1. Мазун Валентину Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 1 грудня 1986 року.

6.3.2. Цицуха Івана  Івановича, сім’я з  п’яти осіб (він, дружина, два сини, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 травня 1986 року. Син Артем помер. Дружину, дочку, сина Максима забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

6.3.3. Чеботарьова  Адольфа Михайловича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі  2 квітня 1984 року.

6.3.4. Приходька Анатолія Івановича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 листопада 1982 року.

6.3.5. Бойко Парасковію Андріївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 квітня 1984 року. Чоловік та син померли.

6.3.6. Бобрик Антоніну Дмитрівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 6 січня 1986 року та першочерговому списку з 17 серпня 1998 року. Син помер.

6.3.7. Іванова Володимира Борисовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 січня 1986 року.

6.3.8. Геращенка Володимира Панасовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців  з 19 квітня 2010 року. Померли обоє.

6.4. На підставі поданої заяви:

6.4.1. Ольховик Олександру Григорівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  10 грудня 1980 року.

6.4.2. Фліор Людмилу Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 лютого 1986 року.

6.4.3. Устименка Сергія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня 1986 року. Дружина померла.

6.4.4. Садченко Віру Василівну, сім’я з  чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),   на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 листопада 1983 року. Чоловік та син померли.

6.4.5. Дубину (Анікієць) Валентину Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 грудня 1986 року.

6.4.6. Марчан (Копич) Тетяну Петрівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 19 жовтня 1987 року.

6.4.7. Корявець Валентину Харлампіївну,  сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 листопада 1982 року.

6.4.8. Карпенко (Літош) Любов Олександрівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 31 серпня 1992 року.

6.4.9. Князєву Ірину Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у позачерговому списку як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 31 серпня 1992 року.

6.5. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

6.5.1. Малиша Юрія Григоровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 грудня 2008 року.

6.5.2. Джим Катерину Валеріївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 травня 1988 року.

6.5.3. Макар’їну Світлану  Анатоліївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 березня 1983 року.

6.5.4. Лещенко Раїсу Гаврилівну, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, дві дочки, син),   на  квартирному   обліку  у загальноміській черзі з  15 жовтня 1979 року та першочерговому списку з 6 квітня 1987 року.

6.5.5. Криштопу Галину Євгеніївну, одну, на квартирному обліку  у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 2 квітня 1997 року.

7. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

7.1. Чернігівського гарнізону

7.1.1. Нестеренку Олександру Володимировичу на службову трикімнатну, житловою площею 56,1 кв.м, квартиру № ... по вулиці Шевченка, ...,  на сім’ю з чотирьох  осіб (він, дружина, син, дочка), має пільгу учасника бойових дій.  Проживали  по вулиці Шевченка, ... - гуртожиток військової частини.

7.1.2. Павленку Олександру Євгенійовичу на службову однокімнатну, житловою площею 23,7 кв.м, квартиру № ... по вулиці Шевченка, ..., одному, має пільгу учасника бойових дій. Проживав  по вулиці Шевченка, 57 - гуртожиток військової частини.

7.1.3. Павлюку Віктору Миколайовичу  на службову трикімнатну, житловою площею 56,5  кв.м, квартиру № ... по вулиці Шевченка, ...,  на сім’ю з чотирьох  осіб (він, дружина, дочка, батько дружини), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Шевченка, ... - гуртожиток військової частини.

7.1.4. Телевному Ігорю Володимировичу  на службову двокімнатну, житловою площею 37,1  кв.м, квартиру №... по вулиці 1-го Травня, ...,  на сім’ю з трьох  осіб (він, дружина, син). Проживали  в квартирі № ..., по вулиці Родімцева, ... - за договором піднайму житла.

7.1.5. Мостуненку Ігорю Миколайовичу на службову двокімнатну, житловою площею 39,3 кв.м, квартиру № ... по вулиці 1-го Травня, ...,  на сім’ю з трьох  осіб (він, дружина, син), має пільгу учасника бойових дій.  Проживали  по вулиці Староказармена дільниця, ... - гуртожиток військової частини.

7.1.6. Слєсаренку Олександру Петровичу на службову двокімнатну, житловою площею 38,9 кв.м, квартиру №... по вулиці 1-го Травня, ...,  на сім’ю з двох осіб (він, мати), має пільгу учасника бойових дій, кандидат медичних наук. Проживали  по вулиці Гетьмана Полуботка, ... - гуртожиток військової частини.

7.1.7. Юденку Юрію Михайловичу на службову двокімнатну, житловою площею 38,8  кв.м, квартиру № ... по вулиці 1-го Травня, ...,  на сім’ю з трьох  осіб (він, дружина, дочка), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Стрілецькій, ... - гуртожиток військової частини.

7.1.8. Кулішу Юрію Петровичу на службову трикімнатну, житловою площею 55,0  кв.м, квартиру № ... по вулиці 1-го Травня, ...,  на сім’ю з чотирьох  осіб (він, дружина, дочка, мати), має пільгу учасника бойових дій. Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі № ..., по вулиці Курсанта Єськова, ..., корпус ....

7.1.9. Гайчені Роману Михайловичу на службову трикімнатну, житловою площею 55,0  кв.м, квартиру № ... по вулиці 1-го Травня, ...,  на сім’ю з чотирьох  осіб (він, дружина, син, дочка), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Староказармена дільниця, ... - гуртожиток військової частини.

7.1.10. Гарбузу Антону Сергійовичу на службову трикімнатну, житловою площею 51,5  кв.м, квартиру № ... по вулиці 1-го Травня, ..., на сім’ю з п’яти  осіб (він, дружина, три дочки), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Шевченка, ... - гуртожиток військової частини.

7.1.11. Коровкіну Федору Миколайовичу на службову двокімнатну, житловою площею 41,5 кв.м, квартиру № ... по вулиці 1-го Травня, ...,  на сім’ю з трьох  осіб (він, дружина, син), має пільгу учасника бойових дій.  Проживали у службовій однокімнатній, житловою площею 17,4 кв.м, квартирі № 10, по вулиці Доценка, ....

7.1.13. Матвієнку Олександру Вікторовичу на службову однокімнатну, житлоою площею 17,4 кв.м, квартиру № ... по вулиці Доценка, ...,  на сім’ю з трьох  осіб (він, дружина, син), має пільгу учасника бойових дій.  Проживали  по вулиці Шевченка, ... - гуртожиток військової частини.

7.1.14. Акуленку Володимиру Михайловичу на службову однокімнатну, житловою площею 17,3 кв.м, квартиру № ... по вулиці Курсанта Єськова, ..., корпус, ...,  одному, має пільгу учасника бойових дій.  Проживав по вулиці Шевченка, ... - гуртожиток військової частини.

7.1.15. Гаркуну Владиславу Олександровичу на службову двокімнатну, житловою площею 38,9 кв.м, квартиру № ... по вулиці 1-го Травня, ...,  на сім’ю з трьох  осіб (він, дружина, син), має пільгу учасника бойових дій. Проживали  по вулиці Шевченко, ...- гуртожиток військової частини. Квартира надається без права зміни статусу на житлову на строк до 1 березня 2022 року.

7.1.16. Напольському Ігору Івановичу на службову трикімнатну, житловою площею 55,7 кв.м, квартиру № ... по вулиці 1-го Травня, ...,  на сім’ю з чотирьох  осіб (він, дружина, два сини), має пільгу учасника бойових дій.  Проживали  по вулиці Шевченка, ... - гуртожиток військової частини.

8. Відповідно до вимог Положення про гуртожитки, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 27 квітня 2015 року № 84, згідно з поданою заявою та  за  пропозицією громадської  комісії з житлових питань при  виконавчому комітеті міської ради  від 9 лютого 2017 року, надати дозвіл на видачу ордеру комунальному підприємству  «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради:

8.1. Помаз Олені Іванівні на кімнату №..., житловою площею 13,1 кв.м, по вулиці Кільцевій, ... на сім’ю з двох осіб (вона, дочка – 2014 року народження), без зняття з квартирного обліку.  На квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 квітня 2016 року. Проживала у зазначеній кімнаті на ліжко-місці.

9. На часткову зміну:

9.1.  Абзац 12  пункту 5  рішення виконавчого комітету міської ради від 20 грудня 1999 року № 320 викласти в наступній редакції: «Остапенко Валентину Сергіївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), яка мешкає  в гуртожитку по проспект Перемоги, ..., кімната ... (відсутність житла)».

10. Скасувати:

10.1. Підпункт 3.1.9 пункту 3 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 16 червня 2016 року № 262 в частині  включення до загальноміської черги  Бабулевича Бориса Віталійовича, у зв’язку з розділом квартирної справи з матір’ю - Бабулевич  Валентиною Ахтилимеївною.

10.2. Абзац 16  пункту 6 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 21 грудня  2009 року № 341 щодо включення до складу сім’ї дочки - Остапенко Ольги Юріївни.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!