Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 серпня 2017 р.

Про затвердження Порядку надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб


Про затвердження Порядку надання
відомостей про склад сім'ї та/або
зареєстрованих у житловому
приміщенні/будинку осіб

 

Відповідно до законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про адміністративні послуги", "Про звернення громадян", "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні", "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям", "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку", "Про органи самоорганізації населення", "Про приватизацію державного житлового фонду", "Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків" з метою впорядкування відносин, пов'язаних із наданням уповноваженому власнику (співвласнику) житла, наймачу житла у державному та громадському житловому фонді, члену житлово-будівельного кооперативу, власнику (співвласнику) житлового приміщення, на якого відкрито особовий рахунок, або будь-якій особі, що зареєстрована разом з ним у житловому приміщенні (будинку), іншій заінтересованій особі у випадках, передбачених законами України, відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити Порядок надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб згідно з додатком.

2. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення згідно з чинним законодавством.

3. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!