Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 серпня 2017 р.

Про затвердження Статуту комунального підприємства «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради в новій редакції


Про затвердження Статуту
комунального підприємства
«Паркування та ринок»
Чернігівської міської ради
в новій редакції

 

Відповідно до вимог статті 57 Господарського кодексу України, керуючись підпунктом 1 пункту "а" статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Чернігівської міської ради від 8 вересня 2005 року «Про затвердження статутів підприємств, установ та організацій, які належать до комунальної власності територіальної громади міста» (17 сесія 4 скликання) у зв’язку із збільшенням розміру статутного капіталу на 299 тисяч гривень  на підставі рішення Чернігівської міської ради від 30 листопада 2016 року № 13/VII-23 «Про Комплексну цільову Програму розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки» у редакції рішення міської ради від 24 березня 2017 року № 18/VII-10 «Про  затвердження  змін і доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2016 року №13/VII-8 «Про Комплексну цільову Програму розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки» і встановленням розміру статутного капіталу у розмірі 1 711 436, 00 грн. виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити Статут комунального підприємства «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (далі – Статут) в новій редакції, що додається.

2. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Шевченко О. О.) здійснити заходи щодо реєстрації Статуту в новій редакції у відповідному органі державної реєстрації.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!