Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 серпня 2017 р.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 28 січня 2015 року №16


Про внесення змін до
рішення виконавчого комітету
Чернігівської міської ради
від 28 січня 2015 року №16

 

З метою організації раціонального харчування дітей в загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах міста, на виконання законів України “Про охорону дитинства”, “Про дошкільну освіту”, “Про загальну середню освіту” та керуючись підпунктом 1 пункту “а” статті 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 28 січня 2015 року №16 «Про організацію харчування дітей в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста» (зі змінами) та викласти п.п. 2.2, 2.3., 2.4. п.2., п.4 у наступній редакції:

«2. З 1 вересня 2017 року встановити вартість харчування:

2.2. Для дітей, що виховуються в дошкільних навчальних закладах: у групах раннього віку - до 17 грн. 00 коп. на день, у дошкільних групах до -  18 грн. 00 коп. на день, а в групах з цілодобовим перебуванням - до 21 грн. 75 коп. на день.

Для дітей в дошкільних групах комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області до 18 грн. 00 коп., для вихованців комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області з цілодобовим перебуванням до 23 грн. 00 коп., для учнів комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області з цілодобовим перебуванням до 34 грн. 00 коп., для дітей у групах продовженого дня комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області до 21 грн. на день, для комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області до 12 грн. 00 коп. (обід).

2.3. Для дітей, що виховуються в дошкільному підрозділі комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №2» Чернігівської міської ради Чернігівської області до 18 грн. 00 коп. на день, для дітей, що навчаються в шкільному підрозділі комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №2» Чернігівської міської ради Чернігівської області – до 23 грн. 00 коп. на день, для дітей, що виховуються в групах дошкільного підрозділу комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр №2» Чернігівської міської ради Чернігівської області цілодобового перебування – до 23 грн. 00 коп.

2.4. Для дітей, що виховуються в дошкільному навчальному закладі санаторного типу № 35 - до 19 грн. 50 коп. в день, у групах цілодобового перебування в дошкільному навчальному закладі санаторного типу № 35 – до 21 грн. 75 коп. в день.

4. Батькам або особам, які їх замінюють, вносити плату за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах у розмірі 70% від вартості харчування на день, яка встановлена у підпунктах 2.2.-2.45. цього рішення.

Розмір плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах для батьків, у сім’ях яких троє і більше дітей, складає 50% від вартості харчування на день, яка встановлена у підпунктах 2.2.-2.45. цього рішення.»

2. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04.08.2016 року №337 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 28.01.2015 року № 16».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О.П.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!