Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 січня 2018 р.

Про надання дозволу КП «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради на укладення договору, що передбачає залучення інвестицій

Про надання дозволу КП «Чернігівське
тролейбусне управління» Чернігівської
міської ради на укладення договору,
що передбачає залучення інвестицій

 Керуючись статтями 17, 27, 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою реалізації рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради № 324 від 27 липня 2017 року, для забезпечення функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду (АСОП) в електротранспорті КП «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради,  відповідно до п. 6.3 Статуту КП «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради, виконавчий комітет міської ради вирішив:

 1. Надати дозвіл КП «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради (Лавренюк Д. О.) укласти договір, що передбачає залучення інвестицій на суму, яка перевищуватиме 2 500 000 (два мільйони п’ятсот тисяч) гривень 00 коп. на впровадження та обслуговування автоматизованої системи обліку оплати проїзду в електротранспорті КП «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради з товариством з обмеженою відповідальністю «Чернігівська транспортна компанія» (код ЄДРПОУ 41448329) згідно з умовами, визначеними в додатку до цього рішення. 

 2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!