Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 січня 2018 р.

Про визначення виконавця послуг з утримання житлових будинків

Про визначення виконавця послуг з
утримання житлових будинків

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 частини 1 статті 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», керуючись наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 25 квітня 2005 року № 60 «Про затвердження Порядку визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонді», виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Визначити виконавцем послуг з утримання 66-квартирного житлового будинку № 108-г по проспекту Перемоги – комунальне підприємство «Деснянське» Чернігівської міської ради (Пригара В. В) та взяти його на баланс.
2. Визначити виконавцем послуг з утримання 14-квартирного житлового будинку № 58-а по вулиці Коцюбинського – комунальне підприємство «Деснянське» Чернігівської міської ради (Пригара В. В) та взяти його на баланс.
3. Виконавцю послуг з утримання житлового будинку № 108-г по проспекту Перемоги  та будинку № 58-а по вулиці Коцюбинського укласти зі споживачами, які є квартиронаймачами, власниками чи орендарями квартир та нежитлових приміщень у зазначених  багатоквартирних будинках, договори на надання відповідних житлово-комунальних послуг у порядку та строки, передбачені Законом України «Про житлово-комунальні послуги».
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В. 

Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!