Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 квітня 2018 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Поставити на квартирний облік:

1.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

1.1.1. Ясочко Тетяну Юріївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка  мешкає у гуртожитку по вулиці Толстого, …, кімната № …, де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, мати сестра (відсутність житла).

1.1.2. Шинкаренка Олега Олеговича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син дружини), який мешкає у двокімнатній, житловою площею 27,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Доценка, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: мати, батько, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового  списку як учасника бойових дій.         

1.1.3. Сетун Ольгу Петрівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), яка мешкає  у   приватній двокімнатній, житловою площею  27,9 кв.м, квартирі № … по вулиці Захисників України, …, де ще зареєстровано та проживає   три особи: мати, сестра, племінник (відсутність мінімального розміру житлової площі).

1.1.4. Голуб Ольгу Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 15 березня 2018 року. Включити до першочергового списку   згідно  з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…» як одиноку матір.

2. Відмовити в постановці на квартирний облік згідно з підпунктом 5.1 пункту   5  постанови виконавчого комітету Чернігівської обласної  ради   народних депутатів  та   Президії обласної ради профспілок   від  7 січня 1985 року № 3 та з підпунктом 1 пункту 13 «Правил обліку громадян …»:

2.1. Ушкалову Дмитру Ігоровичу, одному, 31 липня 2001 року народження,   дитині, що позбавлена  батьківського піклування,  який зареєстрований у трикімнатній,  житловою площею 38,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Мстиславській, …, де ще зареєстровано та проживає п’ять осіб: батько, дядько, три брати. 

2.2. Печеному Сергію Вікторовичу, одному, який мешкає у трикімнатній, житловою площею 31,7 кв.м, квартирі № … по вулиці Матросова, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, мати, брат.

2.3. Гапшенку Олександру Володимировичу, сім’я з  трьох осіб (він, дружина, син ), який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 19 кв.м, квартирі № … по вулиці Захисників України, ….

2.4. Ковальчуку Сергію Володимировичу, одному, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 17,2 кв.м, квартирі № … по вулиці Генерала Пухова, ….

2.5. Дороніній Анжелі Олександрівні, одній, 1 липня 1999 року народження, дитині, що позбавлена батьківського піклування, яка мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею 26 кв.м, квартирі №…  по вулиці Рокоссовського, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: бабуся, батько.

3. Внести зміни до складу сім’ї:

3.1. Толстого Віктора Аркадійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, мати), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 12 квітня 2006 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  матір – Клименко Марфу Федорівну у зв’язку зі смертю.

3.2. Гурського Бориса Валентиновича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному  обліку   у позачерговому  списку  як  сирота,   з  21 серпня 2006 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину – Гурську Валентину Володимирівну.

3.3. Кондратенка Анатолія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, мати),  на   квартирному   обліку у   загальноміській черзі  з 18 червня 1990 року. Виключити зі складу сім’ї матір - Павлюк Лідію Олександрівну як таку, що виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

4. Виключити із першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

4.1. Кондратенка Анатолія Миколайовича, сім’я з двох осіб (він, дочка),  на квартирному обліку з 18 червня 1990 року у загальноміській черзі та першочерговому  списку (ветхість будинку). Був зареєстрований у будинку по вулиці Гетьмана Полуботка, № …/…, який   згідно з рішенням сесії  міської  ради від   21 грудня 2017 року № 26/7-23   знесено.

5. Зняти з квартирного обліку:

5.1. Як такого, що померли:

5.1.1. Перетятька Олександра Федоровича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 20 квітня 1992 року.

5.1.2. Пупирєва Олександра Павловича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 січня 1984 року.

5.2. Як таких, що не зареєстровані по місту Чернігову:     

5.2.1. Бабко Надію Віталіївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному   обліку  з   16   грудня  1991 року  у загальноміській черзі та з 19 вересня 1994 року у першочерговому списку згідно з медичним висновком.     

6. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

6.1. Чернігівської обласної державної адміністрації:

Додатково,  на   квартирний облік на загальних підставах з 19 лютого 2018 року зараховано Вересоцького Івана Валерійовича, сімʼя з двох осіб  (він, дочка).

7. Скасувати підпункт 8.3 пункту 8 рішення виконавчого комітету міської ради від 4 квітня 2018 року № 149 щодо виділення кімнати літ…., житловою площею 12,5 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, по вулиці Стрілецькій, …  Клюйко Ганні Миколаївні на підставі поданої заяви. Ордер не отримувала.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!