Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 квітня 2018 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і   обмеження    забудови земельної ділянки:

1.1. Управлінню освіти Чернігівської міської ради для реконструкції з теплореновацією загальноосвітнього навчального закладу № 3 по вул. Гетьмана Полуботка, 14 у м Чернігові.

1.2. Зубаненку Олександру Валерійовичу для реконструкції власного приміщення для улаштування магазину з продажу поліграфічної продукції та поліграфічного обладнання з розширенням за рахунок будівництва прибудови на орендованій земельній ділянці по вул. Музичній, 1, корпус 7 у м. Чернігові.

1.3. Кравченко Ользі Василівні для реконструкції власних нежитлових приміщень для улаштування станції технічного обслуговування автомобілів з автономним джерелом  теплопостачання по вул. Інструментальній, 1  у м. Чернігові. 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко 

 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!