Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 червня 2018 р.

Про погодження змін до рішення міської ради від 5 березня 2013 року "Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова” (30 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (51 сесія 6 скликання, №25/VII-11)


Про погодження змін до рішення
міської ради від 5 березня 2013 року
"Про затвердження Положення про
надання одноразової матеріальної
допомоги мешканцям м. Чернігова”
(30 сесія 6 скликання) зі змінами і
доповненнями (51 сесія 6 скликання, №25/VII-11)

 

Відповідно до пункту 1 частини "а" статті 27, пункту 1 частини 2 статті 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та з метою матеріальної підтримки мешканців міста Чернігова, які потрапили у скрутне матеріальне становище, що виникло в наслідок тяжкого захворювання, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.            Погодити внесення змін до пункту 1.7 розділу 1 Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова (далі Положення), затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 5 березня 2013 року “Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова” (30 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (51 сесія 6 скликання, № 25/ VII-11) після слів “на лікування дітей з онкологічними захворюваннями” доповнити словами “та дітей, що хворіють на муковісцидоз”.

2.            Відділу звернень громадян міської ради (Брусильцева І. М.) внести зміни до Положення надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на розгляд міської ради.

3.            Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко     

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!