Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 серпня 2018 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити.

1.1. Квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігова згідно з їхніми  листами    від  10 липня  2018 року  № 1620 та від 18 липня 2018 року  № 1705, актами  прийому-передачі Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України від 20 грудня 2017 року №№ 46, 47, 48, 49, 50:

 

по вулиці Шевченка, …

 

двокімнатні квартири №№ …, …;

трикімнатні квартири №№ …, ….

 

по вулиці Шевченка, …

 

двокімнатні квартири №№ …, ….

 

по вулиці Красносільського, …

 

однокімнатні квартири № 5….

 

по вулиці Дмитра Самоквасова, …

 

двокімнатні квартири №№ …, …, …, …, ….

 

по вулиці Текстильників, …

 

однокімнатні квартири №№ …, …, …, …, …, …, …, …, …, …;

двокімнатні квартири №№ …, …, …, …, …, …, …, …, …, ….

 

1.2. Надати зазначеним квартирам статус службових.

 

Виконавчому комітету міської ради, яка переданау комунальну власність згідно з рішенням Деснянського районного суду міста Чернігова від 22 червня 2017 року № 750/4422/17:

 

однокімнатну квартиру № … по вулиці Космонавтів, ….     

 

2. Поставити на квартирний облік:

 

2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 

2.1.1. Вічкань Зоряну Олександрівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, два сини),  яка   мешкає  у  двокімнатній, житловою площею 24,3 кв.м,  квартирі № … по вулиці Ціолковського, …,  де ще зареєстровано три особи: батько, мати, брат (відсутність мінімального розміру житлової  площі). Включити до першочергового списку згідно з підпунктом  11 пункту  44 «Правил обліку громадян …»  як багатодітну сім’ю.

 

2.1.2. Варавіна Володимира Володимировича, одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, …,  згідно з підпунктом  8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

2.1.3. Голденка Євгена Олександровича, одного, який мешкає у двокімнатній,  квартирі № … по проспекту Перемоги, …,  згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

2.1.4. Тимошенко Оксану Яківну, одну, яка мешкає у двокімнатній,  квартирі № … по проспекту Перемоги, …,  згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

2.1.5. Винника Олександра Олексійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає у гуртожитку по вулиці Івана Мазепи, … (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

             

2.1.6. Чепурного Сергія Володимировича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), який мешкає у приватизованій однокімнатній, житловою площею 19,0 кв.м, квартирі №… по вулиці  1-ї Гвардійської Армії, …, корпус …, де  ще зареєстровано та проживає чотири особи: батько, мати,  сестра, племінник  (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

2.1.7. Козуба Артема Івановича, одного, який мешкає в однокімнатній, житловою площею 18,9 кв.м,  по вулиці Родимцева, … квартира …/… за договором найму (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

2.1.8. Христенко Віру Михайлівну, одну, яка мешкає у гуртожитку   по вулиці Толстого, …, кімната № … (відсутність житла).

 

2.1.9. Асадчу Аллу Вікторівну, сім’я з чотирьох  осіб (вона, дві дочки, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 травня 2005 року. Включити до першочергового списку   згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» як багатодітну сім’ю.

 

2.1.10. Павленко Ярину Іванівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), яка мешкає у приватному трикімнатному, житловою площею 30,3 кв.м, будинку № … по вулиці Терентія Кореня, де ще зареєстровано та проживає чотири особи:  батько, матір, сестра, племінниця (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

2.2. Включити до позачергового списку:

 

2.2.1. Гузеєву Віру Іллівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на підставі поданої заяви  та у зв’язку з отриманням першої групи інвалідності перевести до окремого списку осіб, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЄС (1 категорія).

 

2.2.2. У зв’язку з тим що Краснюк Крістіна Віталіївна – 2002 року народження, не може здійснити своє Конституційне право на постановку на квартирний облік за своїм місцем походження, а саме в місті Сніжне, Донецької області, що розташоване на окупованій території, згідно з клопотанням Чернігівської обласної державної адміністрації від 5 червня 2018 року № 04/04-3584 та за пропозицією громадської комісії з житлових питань при виконкомі міської ради від 25 липня 2018 року

Краснюк Крістіну Віталіївну – 10 квітня  2002 року народження, одну, що зареєстрована у приватній трикімнатній, житловою площею 49,6 кв.м, квартирі № 49 по вулиці Волковича, 2, де ще зареєстровано  та проживає три особи: прийомна мати, прийомний батько, брат (відсутність житла) як дитину позбавлену батьківського піклування.

 

Внести зміни до складу сім’ї:

 

Євстратенко Вікторії Миколаївни, одної, на квартирному обліку у  загальноміській черзі з  20 серпня 2012 року. На підставі поданої заяви  та у зв’язку із заключенням шлюбу змінити прізвище «Євстратенко» на  «Назаренко».

           

3.2. Стасюк Вікторії Вікторівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 липня 2006 року. На підставі поданої заяви та  у зв’язку з розірванням шлюбу виключити зі складу сім’ї чоловіка, який виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

           

3.3. Мартиненко Олени Дмитрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 червня 1989 року. У зв’язку з розірванням шлюбу та на підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка - Мартиненка Василя Михайловича як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

3.4. Любченко Марини Леонідівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 вересня 1993 року. У зв’язку зі смертю  Любченко Марини Леонідівни, квартирну справу переоформити на сина – Левіна Дмитра  Олександровича.

 

3.5. Герасименка Павла Вікторовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку  22 травня 2012 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Герасименка  Платона Павловича.

 

3.6. Кульбачної Катерини Миколаївни, одної, на квартирному обліку у позачерговому списку  як  переселенець з   радіоактивно  забрудненої  зони з 19 липня 1993 року. Згідно поданої заяви змінити прізвище «Кульбачна» на «Полєвод». 

 

3.7. Беляблі Валентини Іллівни, сім’я з двох осіб (вона, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 18 квітня 1988 року та першочерговому списку за пільгою матері – учасника бойових дій, з 17 вересня 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї матір у зв’язку зі смертю та виключити з першочергового списку як таку, що втратила пільгу.

 

3.8. Самойленка Володимира Миколайовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку  у загальноміській черзі та першочерговому списку з  16 квітня 2007 року. У зв’язку зі смертю Самойленка Володимира Миколайовича, квартирну справу переоформити на дружину – Самойленко Валентину Володимирівну, одну, та виключити з першочергового списку як таку, що втратила пільгу.

 

3.9. Асадчої Алли Вікторівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 травня 2005 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  дочку – Красножон Альону Андріївну, 2012 року народження та сина – Красножона Артема Андрійовича, 2015 року народження.

 

4. Зняти з квартирного обліку:

 

4.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 

 

4.1.1. Сизон Ірину Ігорівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 20 вересня 2006 року.

           

4.1.2. Лазаренку  (Лоєць) Ірину Юріївну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 вересня 2006 року.

           

4.1.3. Яцун Майю Павлівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 вересня 2006 року.

           

4.1.4. Шеверду Тетяну Вікторівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 вересня 2006 року.

           

4.1.5. Задачину Світлану Олександрівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 лютого 2007 року.

           

4.1.6. Нікітіна Сергія Олександровича, сім’я з двох осіб (він, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 червня 2006 року.

           

4.1.7. Подорвана  Олександра Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 31 липня 2006 року.

             

4.1.8. Федоренка Миколу Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  31 липня 2006 року.

           

4.1.9. Голубчанську Ольгу Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 31 лютого 2006 року.

 

4.1.10. Дашкевич Наталію Григорівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 березня 2005 року.

 

4.1.11. Давиденка Миколу Васильовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 травня 2006 року.

 

4.1.12. Коротоножкіну Вікторію Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 серпня 2006 року.

 

4.1.13. Царика Валерія Вячеславовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 жовтня 2006 року.

 

4.1.14. Коваленко Василину Олексіївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 листопада 2006 року.

 

4.1.15. Романенко (Бедрига) Тетяну Анатоліївну, одну, на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  27 лютого 2006 року.

 

4.1.16. Гуляр Олександра Павловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  12 квітня 2006 року.

 

4.1.17. Сакір Світлану Павлівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка),  на квартирному обліку у загальноміській черзі з 31 липня 2006 року та  першочерговому списку з 22 жовтня  2012 року.

 

4.1.18. Антоненко Людмилу Олексіївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 20 листопада 2006 року.

 

4.1.19. Вараву Валентина Васильовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),  на квартирному обліку у загальноміській черзі та  першочерговому списку з 16 листопада  2006 року.

 

4.1.20. Самойловську Олену Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та  першочерговому списку з 18 грудня  2006 року.

 

4.1.21. Івашуту Світлану Михайлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 16 листопада 2006 року.

 

4.1.22. Мандровного Валерія Миколайовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина,  два сини, дочка),  на квартирному обліку у загальноміській черзі  та  першочерговому списку з 19 грудня  2005 року. Дружина, дочка, син – Богдан виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

4.1.23. Лисова Євгенія Олександровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 25 липня 2003 року.

 

4.1.24. Мазурек Аллу Валеріївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 вересня 2006 року та першочерговому списку з 16 жовтня 2006 року.

 

4.1.25. Сивун Надію Павлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській  черзі  з  3 березня  1989  року та  першочерговому  списку з 21 березня 1994 року.

 

4.1.26. Батюка Романа Станіславовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини),   на   квартирному   обліку   у позачерговому списку  з  12 квітня  2006 року. Дружина та сини виїхали на постійне місце проживання до Росії.

 

4.1.27. Мазніченко  Любов Вікторівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, мати), на квартирному обліку у позачерговому списку з 22 травня 2006 року. Мати померла, дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

4.1.28. Тарасенка Віктора Юрійовича, сім’я з трьох осіб (він, дочка, син), на квартирному обліку у позачерговому списку  з  16 грудня  1996 року у зв’язку зі змінами у складі сім’ї  (син помер).

 

        4.1.29. Зайченко Вікторію Олександрівну, сім’я з семи осіб (вона, три сестри, брат, мати, батько), на квартирному обліку у загальноміській черзі та  першочерговому списку з 19 лютого  2001 року.

 

4.2. Як таких, що померли:

 

4.2.1. Лисова Олександра Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 22 лютого  2011 року. Дружина виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

 

4.2.2. Мороз Валентину Борисівну, сім’я з трьох осіб ( вона, дочка, мати), на  квартирному   обліку  у  загальноміській черзі та першочерговому списку з 19 листопада  1990 року. Дочку та матір забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

 

4.3.  На підставі поданих заяв:

 

4.3.1. Котлобая Руслана Васильовича, сім’я з двох осіб (він, син), на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  10 листопада 2006 року.

 

4.3.2. Кудіну Олену Олександрівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 жовтня 2012 року.

 

4.3.3. Новікова Олександра Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 листопада 2006 року.

 

4.4. Згідно з листом  Чернігівського регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» від 3 липня 2018 року № 259:

 

4.4.1. Шелкову Олександру Олександрівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка - 2011 року народження), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 12 грудня 2017 року. 

 

5. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери: 

 

5.1. Квартирно-експлуатаційного відділу міста Чернігова:

 

5.1.1. Літвінову Сергію Петровичу на службову трикімнатну, житловою площею 59,9 кв.м, квартиру № … по вулиці Шевченка, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син). Зареєстровано по вулиці Шевченка, 57 – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.2. Синявському Дмитру Костянтиновичу  на службову двокімнатну, житловою площею 44,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Шевченка, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки). Зареєстровано по вулиці Шевченка, 57 – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій. Ордер видати після здачі службової квартири № … по вулиці Братів Міхеєвих, … у місті Бердичів Житомирської області за попереднім місцем служби.

 

5.1.3. Бондарчуку Дмитру Леонідовичу на службову двокімнатну, житловою площею 37,5 кв.м, квартиру № …по вулиці Текстильників, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка дружини). Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.4. Макаревичу Володимиру Васильовичу на службову двокімнатну, житловою площею 39,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Шевченка, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки). Зареєстровано по вулиці Шевченка, …– гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.5. Яновському Андрію Миколайовичу на службову двокімнатну, житловою площею 37,8 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з двох осіб (він, дружина, син). Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.6. Конопличу Максиму Володимировичу на службову двокімнатну, житловою площею 34,7 кв.м, квартиру № … по вулиці Дмитра Самоквасова, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син). Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій. Ордер видати після здачі службової квартири № 47 по вулиці Шкільній, 1  у місті Бердичів Житомирської області за попереднім місцем служби.

 

5.1.7. Близнюку Роману Олександровичу на службову двокімнатну, житловою площею 37,3 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, син). Зареєстровано по вулиці О. Молодчого, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.8. Кішману Ігорю Івановичу на службову трикімнатну, житловою площею 49,6 кв.м, квартиру № … по вулиці Шевченка, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка). Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини.

 

5.1.9. Ященку Віталію Івановичу на службову двокімнатну, житловою площею 37,5 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, син). Зареєстровано по вулиці Шевченка,… – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.10. Тяску Юрію Васильовичу на службову двокімнатну, житловою площею 39,1 кв.м, квартиру № … по вулиці Шевченка, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, син). Зареєстровано по вулиці Гетьмана Полуботка, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.11. Колпакову Сергію Миколайовичу, одному, на службову однокімнатну, житловою площею 16,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … Зареєстровано по вулиці Стрілецькій, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.12. Суховецькому Олександру Петровичу на службову двокімнатну, житловою площею 34,3 кв.м, квартиру № … по вулиці Дмитра Самоквасова, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, два сини). Зареєстровано по вулиці Шевченка, 105 – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.13. Боднарюку Юрію Корнелійовичу на службову двокімнатну, житловою площею 31,0 кв.м, квартиру № … по вулиці Дмитра Самоквасова, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, дочка). Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.14. Калініну Дмитру Ігоровичу на службову двокімнатну, житловою площею 37,8 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка). Зареєстровано по вулиці Староказарменна дільниця, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.15. Артеменку Дмитру Сергійовичу, одному, на службову однокімнатну, житловою площею 16,3 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, …. Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.16. Нестеренку Максиму Віталійовичу, одному, на службову однокімнатну, житловою площею 16,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, …. Зареєстровано по вулиці Староказарменна дільниця, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.17. Рубану Євгенію Михайловичу на службову двокімнатну, житловою площею 37,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, син). Зареєстровано та проживають у службовій однокімнатній, житловою площею 17,3 кв.м, квартирі № … по вулиці Незалежності, …. Ордер видати після здачі займаного службового житла. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.18. Кульбаці Миколі Васильовичу на службову двокімнатну, житловою площею 34,6 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з пʼяти осіб (він, дружина, дві дочки, син). Зареєстровано по вулиці Староказарменна дільниця, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.19. Короткому Ігорю Олександровичу на службову двокімнатну, житловою площею 37,5 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, дочка). Зареєстровано по вулиці Староказарменна дільниця, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.20. Сіроцькому Сергію Петровичу, одному,  на службову однокімнатну, житловою площею 16,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, …. Зареєстровано по вулиці Шевченка, …  – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.21. Трохименку Олегу Миколайовичу на службову двокімнатну, житловою площею 34,3 кв.м, квартиру № … по вулиці Дмитра Самоквасова, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, дочка). Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій. 

 

5.1.22. Рогачову Володимиру Борисовичу на службову двокімнатну, житловою площею 37,5 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, син). Зареєстровано по вулиці Івана Мазепи, …, кім.№ … – гуртожиток. Ордер  видати після передачі займаного житла балансоутримувачу гуртожитку. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.23. Пилипенку Максиму Миколайовичу, одному,  на службову однокімнатну, житловою площею 16,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, …. Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини.   Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.24. Очеретному Максиму Юрійовичу, одному, на службову однокімнатну, житловою площею 16,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, …. Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.25. Гуньку Ярославу Васильовичу на службову двокімнатну, житловою площею 45,3 кв.м, квартиру № … по вулиці Шевченка, … на сімʼю з трьох осіб   (він,  дружина, дочка  дружини).  Зареєстровано по вулиці Стрілецькій, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.26. Кузнецову Владлену Олександровичу на службову однокімнатну, житловою площею 18,2 кв.м, квартиру № 1 по вулиці Текстильників, 26-А на сімʼю з двох осіб (він, дружина). Зареєстровано як внутрішньо-переміщену особу по вулиці Савчука, 7/222.

 

5.1.27. Камаку Юрію Олександровичу на службову двокімнатну, житловою площею 37,5 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, два сини). Зареєстровано по вулиці Стрілецькій, … – гуртожиток військової частини.

 

5.1.28. Хайлову Володимиру Борисовичу на службову однокімнатну, житловою площею 16,1 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, … на сімʼю з двох осіб (він, дружина). Зареєстровано по вулиці Стрілецькій, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.29. Зозулі Валерію Миколайовичу, одному,  на службову однокімнатну, житловою площею 17,0 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, …. Зареєстровано по вулиці Стрілецькій, … – гуртожиток військової частини.

 

5.1.30. Дмитрієву Володимиру Анатолійовичу на службову однокімнатну, житловою площею 25,3 кв.м, квартиру №… по вулиці Красносільського, … на сімʼю з двох осіб (він, син). Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини.

 

5.1.31. Зощуку Олександру Анатолійовичу на службову двокімнатну, житловою площею 33,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Дмитра Самоквасова, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, два сини). Зареєстровано по вулиці Танкістів, с. Гончарівське – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

5.1.32. Сапону Олександру Миколайовичу, одному, на службову однокімнатну, житловою площею 16,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, …. Зареєстровано по вулиці Староказарменна дільниця, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій. 

 

6. Виділити житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери:

 

6.1. Бутьку Василю Михайловичу, на однокімнатну, житловою площею 17, 5 кв.м, квартиру № … по вулиці Космонавтів, …, одному, зі зняттям з квартирного обліку. На черзі № 1 у загальноміській черзі з 19 квітня 1976 року. Проживав у приватизованій кімнаті № …, житловою площею 12,2 кв.м,  комунальної квартири № … по вулиці Гончій, …. Ордер видати після передачі займаного житла територіальній громаді міста Чернігова у встановленому законодавством порядку.

 

7. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада  2017 року  № 877  «Про    затвердження   Порядку  та   умов   надання   у   2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будів-ництво/ капітальний ремонт/реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтриманого проживання,  будівництво/придбання житла для дитячих будин-ків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,   розпорядження   голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року:

 

по вулиці Стрілецькій, …:

 

7.1. Рябок Марині Володимирівні, 13 березня  1995 року народження, кімнату літ…., житловою площею 14,1 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 21 липня  2014 року за № 1013 та як дитина, позбавлена батьківського піклування,   за № 21 у віковій категорії «18-23 роки».        

Зареєстрована  у  гуртожитку по вулиці Олега Міхнюка, …., корпус №  …, кімната № ….

 

8. Згідно з поданою заявою продовжити термін проживання в тимчасовому житлі:

8.1. Галушці Євгенію Дмитровичу, терміном на один рік,  в однокімнатній, житловою площею 15,0 кв.м,  квартирі № … по вулиці Любецькій, …– фонд житла для тимчасового проживання, одному, до 1 серпня 2019 року.  На черзі  у  позачерговому   списку як  потерпілий   від наслідків аварії  на   ЧАЕС (І категорія) з 16 грудня 2002 року за № 104.

 

9. На часткову зміну:

 

9.1. Підпункт 5.1.2 пункту 5  рішення  виконкому міської ради від 5 липня 2018 року № 299 викласти в наступній редакції: «Мітічкіна Сергія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, син, дочка), який мешкає у трикімнатній, житловою площею  37,9 кв.м, квартирі № … по вулиці Толстого …,  згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій» замість помилково записаного: «…Михайловича».

 

9.2. Абзац  8   пункту   5 рішення  виконавчого  комітету міської  ради  від  16 серпня 2010 року № 183 викласти в наступній редакція: «Карпенко Руслани Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку  у позачерговому списку з 23 травня 2005 року. У зв’язку зі смертю Карпенко Руслани Іванівни, квартирну справу переоформити на дочку - Карпенко Яну Андріївну, одну. Залишити у загальноміській черзі з  дати включення її до складу сім’ї, а саме - 18 грудня 1989 року».

 

10. Скасувати: 

 

10.1. Підпункт 12.3  пункту 12 рішення виконавчого комітету міської ради від 5 липня 2018 року № 299 щодо виділення Фокіну Едуарду Олексійовичу кімнати літ…., житловою площею 12,5 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, по вулиці Стрілецькій, … згідно з поданою заявою. Ордер не отримував.

 

10.2 Підпункт 5.1 пункту 5 рішення виконавчого комітету міської= ради від17 травня 2018 року № 214 щодо відмові в постановці на квартирний облік Краснюк Крістіни Віталіївни.

 

11. Відмовити:

 

11.1. Івановій Ніні Іванівні, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка зареєстрована та проживає у двох приватних кімнатах № …, …, житловою площею 29,2 кв.м. квартирі № … по вулиці Волковича, …, у виділенні кімнати № …, житловою площею 10,8 кв.м, ціє ж квартири. Згідно зі статями № 47, 54 Житлового кодексу УССР.

 

11.2. Лащенко Олені Василівні у зміні статусу тимчасового житла де вона мешкає сім’єю з восьми осіб за адресою: вулиця Незалежності,…, квартира ….

 

11.3. Галушці Євгену Дмитровичу у зміні статусу тимчасового житла де він проживає один за адресою:  вулиця Любецька, …, квартира ….

 

12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко      

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!