Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 жовтня 2018 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, зміну статусу службового житла, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
зміну статусу службового житла,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

 

1. Змінити статус:

 

 За клопотанням державної організації «Комбінат «Айстра» Державного агенства резерву України

 

Службової трикімнатної, житловою площею 40,6 кв. м, квартири № … по вулиці Чудінова, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Міклашем Миколою Івановичем, сімʼя з чотирьох осіб (він, дружина, два сини).

 

2. Відповідно до пунктів 5.1, 5.2, 5.3, 12.2 Положення про виключення з числа службових жилих приміщень в м.Чернігові, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 26 квітня 2018 року № 30/VII-7, відмовити квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігова у зміні статусу:

 

 2.1. Службової   трикімнатної   житловою  площею, 42,6 кв. м, квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Тосича Дмитра Володимировича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради 27 жовтня 2014 року № 290.

 

3. Поставити на квартирний облік:

 

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 

3.1.1. Давидка Олександра Володимировича, одного, який зареєстрований у двокімнатній, житловою площею 30,5 кв. м, квартирі № … по проспекту Миру, …, де ще зареєстровано та проживає п’ять осіб: батько, мати, брат, дружина брата, племінник (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального  захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.2. Включити до позачергового списку:

 

3.2.1. Сивухіну Оксану Анатоліївну, 2 вересня 2002 року народження, як дитину, позбавлену батьківського піклування, одну, яка зареєстрована у приватній однокімнатній, житловою площею 19,2 кв. м, квартирі № …  по вулиці Захисників України, …, яка належить опікуну (відсутність житла).

 

3.2.2. Сивун Наталію Петрівну, 26 березня 2000 року народження, як сироту, одну, яка зареєстрована у  приватній двокімнатній, житловою площею 28,1 кв. м, квартирі № … по вулиці Жабинського, …, де ще зареєстровано та проживає чотири особи: сестра-опікун, чоловік сестри, два племінника (відсутність мінімального розміру житлової площі).

 

4. Відмовити у постановці на квартирний облік:

 

4.1. Згідно з пунктом 15 «Правил обліку громадян...» та  пунктом 4 постанови виконавчого комітету Чернігівської обласної ради народних депутатів і Президії обласної ради професійних спілок від 7 січня 1985 року № 3 «Про порядок обліку громадян, які потребують покращання житлових умов, та надання їм житлових приміщень в Чернігівській області» та за пропозицією громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради  від  10 жовтня 2018 року:

 

4.1.1. Коваль Тетяні Валентинівні, одній,  яка зареєстрована та проживає у гуртожитку по вулиці Поліни Осипенко, …, кімната № … як такій, що немає трьох років реєстрації та проживання у місті Чернігові.

 

5. Внести зміни до складу сім’ї:

 

5.1. Кухарчук Світлани Олександрівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 27 лютого 2006 року. На підставі поданої заяви  зняти з квартирного обліку Кухарчук Світлану Олександрівну та її дочку – Лучко Дарину Володимирівну, 2008 року   народження як таких, що забезпечені житловою площею згідно з діючими нормами. Квартирну справу переоформити на сина – Кухарчука Артема Сергійовича, залишивши у загальноміській черзі з 27 лютого 2006 року.

 

5.2. Парфененко Оксани Анатоліївни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 лютого 2007 року.  На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Ягодку Владислава Юрійовича, 2018 року народження.

 

5.3. Агеєнко Анни Олександрівни, однієї, на квартирному обліку  у загальноміській черзі з  21 серпня 2007 року. У звʼязку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви   змінити прізвище «Агеєнко» на «Романовську» та включити до складу сім’ї сина – Романовського Романа Євгенійовича, 2016 року народження.

 

5.4. Малої Ольги Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 квітня 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

 

5.5. Таращук Марини Миколаївни, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  27 лютого 2006 року. Зняти з квартирного обліку Таращук Марину Миколаївну  як таку, що  виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. У зв’язку з розірванням шлюбу  квартирну справу переоформити на колишнього чоловіка – Таращука Сергія Олексійовича, одного.

 

5.6. Шкляр Катерини Миколаївни, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  13 листопада 1987 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Шкляр Ірину  Вікторівну.

 

5.7. Костюк Юлії Григорівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 29 грудня 2007 року. У зв’язку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви змінити прізвище «Костюк» на «Зеляк».

 

5.8. Багнюк Оксани Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 лютого 2008 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка - Багнюка Володимира Григоровича у зв’язку зі смертю.

 

5.9. Пироцької Людмили Олександрівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 липня 2007 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина - Чауса Григорія Валентиновича, 2017 року народження.

 

5.10. Йовжик Тетяни Олександрівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 грудня 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина.

 

5.11. Пезової Лілії Григорівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня 2008 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка - Пезова Віталія Васильовича у зв’язку зі смертю.

 

5.12. Приступи Валентини Олексіївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 серпня 2005 року. Виключити зі складу сім’ї  чоловіка – Приступу Володимира Михайловича у  зв’язку зі смертю.

 

            5.13. Лисенко Людмили Вікторівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 квітня 2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Лисенка Гліба Ярославовича, 2014 року народження.

 

5.14. Карпико Людмили Миколаївни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 лютого 1986 року та першочерговому списку з 16 вересня 2013 року. Згідно з поданою заявою включити до складу сім’ї дочку – Яценко Варвару Максимівну, 2017 року народження.

 

5.15. Олєйнікова Артема Володимировича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку  з 17 вересня 2012 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дружину - Олєйнікову Марину Олександрівну, 1989 року народження та дочку - Олєйнікову Юліанну Артемівну, 2018 року народження.

 

5.16. Свириденка Ярослава Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 січня 2012 року. Згідно з поданою заявою виключити зі складу сім’ї дружину – Свириденко Тетяну Іванівну, 1988 року народження та сина – Свириденка Дениса Ярославовича, 2012 року народження.

 

5.17. Манойлика Дмитра Вікторовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 червня  2011 року та позачерговому списку з 20 червня 2013 року.  Згідно з поданою заявою та  розірванням шлюбу виключити зі складу сім’ї  колишню дружину – Манойлик Тетяну Іванівну.

 

5.18. Підгорного Віктора Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  на квартирному обліку у загальноміській черзі та у першочерговому списку з 20 грудня 1999 року. Згідно з поданою заявою включити до складу сім’ї онука – Підгорного Максима Артемовича,  2013 року народження.

 

5.19. Осташкова Михайла Валентиновича, сім’я з двох осіб (він, дружина),  на квартирному обліку у  позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 16 січня 2012 року. У зв’язку зі смертю Осташкова Михайла Валентиновича, квартирну справу переоформити на дружину – Осташкову Олександру Михайлівну.

 

5.20. Коломійцевої Вікторії Петрівни, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 15 серпня 1988 року. Згідно з поданою заявою та розірванням шлюбу виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка  – Коломійцева Юрія Володимировича.

 

5.21. Стайко Ганни Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 14 листопада 2009 року та   першочерговому списку з 15 лютого 2017 року. Згідно з поданою заявою включити до складу сім’ї сина – Стайка Даміра Олександровича, 2018 року народження.

 

6. Виключити із першочергового списку як таких, що  втратили пільгу  педагогічного працівника:

 

6.1. Коваленка Антона Вікторовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  17 березня 2014 року.

 

6.2. Костомаху Марину Анатоліївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 квітня 2010 року та   першочерговому списку з  20 червня 2011 року.

 

6.3. Мороз Лілію Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з 21 квітня 2008 року.

 

6.4. Приму Ірину Михайлівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син),  на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 20 серпня 2012 року.

 

7. Зняти з квартирного обліку:

 

7.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 

7.1.1. Ніжельську Ірину Анатоліївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 16 квітня 2007 року.

 

7.1.2. Сему Тамару Вікторівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 березня 2008 року.

 

7.1.3. Дроган (Костенко) Ларису Анатоліївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 листопада 2007 року.

 

7.1.4. Швидченка Валерія Анатолійовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 вересня 2007 року.

 

7.1.5. Клочко Юлію Василівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, мати, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 жовтня 2007 року.

 

7.1.6. Макуху Романа Вікторовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому  списку з  21 січня 2008 року.

 

            7.1.7. Стародуба Миколу Едуардовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  19 лютого  2008 року.

 

            7.1.8. Гаркушу Юрія Вікторовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  21 квітня 2008 року.

 

            7.1.9. Олійник Валентину Леонтіївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  16 січня  1989 року.

 

            7.1.10. Кошель Ганну Феодосіївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  21 листопада 2011 року.

 

            7.1.11. Максименко Ірину Олексіївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  21 листопада 2011 року.

 

            7.1.12. Круглик Людмилу Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  16 грудня 2011 року.

 

            7.1.13. Чекмінь Ірину Вікторівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  22 жовтня 2012 року.

 

            7.1.14. Клюй Оксану Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  15 квітня  2013 року.

 

            7.1.15. Бугрей Ірину Геннадіївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  20 жовтня  1989 року.

 

            7.1.16. Єрко Євгенію Петрівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня 2008 року та першочерговому списку з  18 серпня 2008 року.

 

            7.1.17. Остапенко Світлану Анатоліївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку з 22 березня 1995 року у загальноміській черзі та першочерговому списку.

 

7.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

 

            7.2.1. Петрович Наталію Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  23 січня 2006 року.

 

7.2.2. Черняг Ніну Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 лютого 2008 року.

 

7.2.3. Ребкало Сніжану Леонідівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 листопада 2005 року.

 

7.2.4. Пустовойт Оксану Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона,  дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  21 квітня 2008 року.

 

 

7.3. Як таких, що померли:

 

7.3.1. Наумову Віру Михайлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 червня 2001 року.

 

7.3.2. Рябчича Артема  В’ячеславовича, одного, на    квартирному   обліку у загальноміській черзі та першочерговому  списку з 29 грудня   2007 року.

 

7.3.3. Григоренко Віру Іонівну, сім’я з двох осіб (вона, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 17 січня 2011 року. Онуку – Шишову Тетяну Михайлівну зняти з квартирного обліку згідно з поданою заявою.

 

 

7.4.  На підставі поданих заяв:

 

7.4.1. Глухенького Андрія Анатолійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 серпня 2007 року.

 

7.4.2. Тарасевич Тамару Василівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 листопада 1996 року.

 

7.4.3. Коптіля Миколу  Олександровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 жовтня 2006 року.

 

7.4.4. Ганжу Руслану Леонтіївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому  списку з 17 грудня 2007 року.

 

7.4.5. Димчук Оксану Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 16 жовтня 2006 року.

 

7.5. На виконання пункту 45 «Порядку виплати грошової  компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет  та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 19 жовтня 2016 року № 719:

 

7.5.1. Іваницького Андрія Вікторовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 31 жовтня 2017 року.

 

7.5.2. Марміля Володимира Степановича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 21 лютого 2005 року.

 

8. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

 

8.1. Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області

 

На  квартирний  облік  на загальних  підставах з 4 лютого 1999 року до 28 грудня 2017 року зараховано  25 сімей, з яких: до першочергового списку – 6 сімей, до позачергового списку – 1 сімʼю.

 

У звʼязку з відсутністю поновлених довідок у квартирних справах тимчасово не затверджувати на квартирному обліку сімʼї: Крутікова В. В., Степуренко О. А., Шафрая Є. І., Сафронова В. В., Гарбара В. П.

 

 

9. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада  2017 року  № 877  «Про    затвердження   Порядку  та   умов   надання   у   2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будівництво/ капітальний ремонт/реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтриманого проживання,  будівництво/придбання житла для дитячих будинків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,  розпорядження   голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року, за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 10 жовтня 2018 року, виділити житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери:

 

по вулиці Стрілецькій, …:

 

9.1. Пасішниченку Михайлу Леонідовичу, 21 листопада 1997 року народження, кімнату літ…., житловою площею 12,5 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одному, без зняття з квартирного обліку.      На черзі у позачерговому списку з 4 листопада  2014 року за № 1017 та як дитина, позбавлена батьківського піклування, за № 23 у віковій категорії «18-23 роки». Зареєстрований у кімнату № …, житловою площею 11,4 кв.м,   комунальної квартири  № … по вулиці Івана Мазепи, …, де ще зареєстровано та проживає  брат та мати – позбавлена батьківських прав.    

 

10.  На часткову зміну:

 

10.1. Підпункт 7.1 пункту 7 рішення виконавчого комітету від 20 вересня 2018 року № 453 слід читати:  «Пункт 9 рішення  виконавчого  комітету  міської  ради від 16 вересня 2013 року № 253 щодо виділення Скрипніченку Валентину Володимировичу кімнати № …, житловою площею 19,8 кв.м, по вулиці Івана Мазепи (колишня – Щорса),…, що має статус соціального житла, у зв’язку з порушенням вимог пунктів 1, 7 частини 2 статті 25 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення». Управлінню адміністративних послуг міської ради (Овсяник М. К.) зняти з реєстрації за зазначеною адресою Скрипніченка Валентина Володимировича як такого, що втратив право користування житловим приміщенням» замість помилково записаного: «… від 16 грудня 2013 року…».

 

11. Скасувати:

 

11.1. Абзац 16 підпункту 4.1. пункту 4 рішення виконавчого комітету міської ради від 19 лютого 2008 року № 19 в частині постановки на квартирний облік Бубри Любові Володимирівни у зв’язку з тим, що вона перебуває на квартирному обліку у загальноміській черзі з 5 вересня 1986 року.

 

11.2. Підпункт 7.1  пункту 7 рішення виконавчого комітету міської ради від 9 серпня 2018 року № 376 щодо виділення кімнати літ…., житловою площею 12,5 кв. м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, по вулиці Стрілецькій, … Рябок Марині Володимирівні, згідно з пунктом  69 «Правил обліку громадян …». Ордер не отримувала.

 

 12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.


Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!