Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 жовтня 2018 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

 

1.1. Суворовій Яні Анатоліївні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 36) по вул. Серьожнікова, 5 в м. Чернігові для улаштування кав'ярні.

 

1.2. Пузирній Світлані Володимирівні для реконструкції власного нежитлового приміщення (квартири № 2 та № 3) по вул. Івана Мазепи, 48 в      м. Чернігів для улаштування магазину непродовольчих товарів з окремим входом за рахунок власної площі.

 

1.3. Хайсаму Абдулі Бакі для будівництва житлового будинку по вул. Олександрівській, 22 (будівельна адреса) в м. Чернігові на власній земельній ділянці.

 

1.4. Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради для будівництва  багатоповерхового житлового будинку № 12 (будівельний номер) з вбудованими приміщеннями для влаштування об'єктів обслуговування в третьому мікрорайоні житлового району "Масани" в м. Чернігові. 

 

1.5. Іванцю Віктору Миколайовичу, Іванцю Олексію Михайловичу для реконструкції власного об'єкта незавершеного будівництва для улаштування виробничих приміщень по обробці металу з адміністративно-побутовими приміщеннями по вул. Інструментальній, 34г в м. Чернігові на орендованій земельній ділянці.

 

1.6. Товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігівська генеруюча компанія" для будівництва електрогенераторної (когенераційної) установки  на біогазі по вул. Інструментальній, 14а в м. Чернігові. 

 

1.7. Чернігівському кооперативному коледжу Чернігівської облспоживспілки для реконструкції частини приміщення першого поверху будівлі гуртожитку для улаштування офісу по вул. Гончій, 32 в м. Чернігові.

 

2. Внести зміни:

 

2.1. До пункту 1.7. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20.09.2018 № 469 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакцій: «Приватному акціонерному товариству «Олімп» для реконструкції власних нежитлових приміщень №1, № 2, № 3, № 5, № 6, № 7, № 8  по просп. Миру, 277 для улаштування житлових квартир».

 

2.2. До пунктів 1, 3, 10 розділу «Загальні дані» містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  06.06.2017 № 02-01/72, та викласти в такій редакції: «Будівництво багатоповерхового житлового будинку № 3 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Кільцевій, 14 в м. Чернігові».

 

2.3. До пунктів 1, 3, 10 розділу «Загальні дані» містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  06.06.2017 № 02-01/70, та викласти в такій редакції: «Будівництво багатоповерхового житлового будинку № 1 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Кільцевій, 14 в м. Чернігові».

 

2.4. До пункту 1, 3, 10 розділу «Загальні дані» містобудівних  умов  та обмежень   забудови  земельної ділянки від  06.06.2017 № 02-01/75, та викласти в такій редакції: «Будівництво багатоповерхового житлового будинку № 6 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Кільцевій, 14а в м. Чернігові».

 

2.5. До пункту 1 розділу «Загальні дані» містобудівних  умов та  обмежень   забудови земельної ділянки від 09.11.2015 № 02-01/173, та викласти в такій редакції: «Будівництво багатоповерхового житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями з автономним джерелом теплопостачання для розміщення кафе та підземних гаражів для автомобілів на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні по вул. Шевченка, 114/2 (будівельна адреса) в м. Чернігові".

 

2.6. До пункту 1.2. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 19.07.2018 № 354 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакцій: "Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва багатоквартирного житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями  для розміщення об’єктів соціально-побутового призначення з автономним джерелом теплопостачання  та приміщеннями для розміщення неопалюваного паркінгу по вул. Гетьмана Полуботка, 36 та 36а в м. Чернігові на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні, з виділенням пускових комплексів:

перший пусковий комплекс – будівництво багатоквартирного житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі;

другий пусковий комплекс – будівництво вбудовано-прибудованих приміщень для розміщення об’єктів соціально-побутового призначення з автономним джерелом теплопостачання;

третій пусковий комплекс – будівництво приміщень для розміщення неопалюваного паркінгу".

 

3. Вважати таким, що втратив чинність:

 

3.1. Пункт 1.8. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 4.10.2018 № 491 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» комунальному підприємству "Чернігівводоканал" Чернігівської міської ради для реконструкції каналізаційної насосної станції КНС-4 по  просп. Миру, 314б на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

 

3.2. Пункт 1.9. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 4.10.2018 № 491 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» комунальному підприємству "Чернігівводоканал" Чернігівської міської ради для реконструкції фасаду адміністративної будівлі по вул. Жабинського, 15 з улаштуванням вхідної групи та зони відпочинку на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

 

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!