Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 листопада 2018 р.

Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова


Про пайову участь (внесок) замовників
(інвесторів) у створенні і розвитку
інженерно-транспортної та соціальної
інфраструктури міста Чернігова

 

Керуючись статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 30, 40 Закону України  «Про регулювання містобудівної діяльності», Положенням про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова, затвердженим рішенням  міської ради від 29 червня 2017 року № 21/VІІ-13 та розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, ураховуючи рекомендації постійно діючої комісії з розгляду питань пайової участі (внеску) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради (протокол від 9 листопада  2018 року № 02-13/8), виконавчий комітет міської ради вирішив:       

1. Не залучати до пайової участі у розвитку інфраструктури міста:

1.1. Новозаводську районну у м. Чернігові раду при реконструкції приміщень першого поверху адміністративної будівлі з заміною вікон та внутрішнього опорядження для улаштування Центру соціальних та інших адміністративних послуг по вул. Івана Мазепи, 19.

1.2. Довженок Євгенію Дмитрівну при реконструкції власного житлового приміщення квартири № ... для покращення умов проживання по вул. ..., ....

1.3. Коваленко Надію Іванівну при реконструкції власної квартири № ... у житловому будинку № ... по вул. ... для покращення умов проживання.

1.4. Косовець Світлану Василівну та Рябчук Альону Володимирівну при реконструкції власної квартири № ... у житловому будинку № ... по вул. ... для покращення умов проживання за згодою балансоутримувача дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії  «Надра України «Чернігівнафтогазгеологія». 

1.5. Меняйла Анатолія Федоровича та Меняйло Ірину Анатоліївну при реконструкції власної квартири № ... у житловому будинку № ... по вул. ... для покращення умов проживання за згодою балансоутримувача дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії «Надра України «Чернігівнафтогазгеологія».                  

1.6. Вершка Леоніда Володимировича при реконструкції власної квартири № ... у житловому будинку № ... по вул. ... для покращення умов проживання.                       

2. Зменшити величину пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста:

2.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Чернігівський ДБК» (інвестору будівництва) на суму 424 150 грн при будівництві об’єкта: «Будівництво багатоповерхового житлового будинку (будівельна адреса № 2) з улаштуванням автономного джерела теплопостачання в кожній квартирі та розміщенням господарських приміщень в підвальному поверсі по  вул. Красносільського (від вул. Глібова до вул. Андрусенка між вулицями Красносільського та Незалежності) на орендованій земельній ділянці» (розрахований розмір пайової участі інвестора у розвитку інфраструктури міста складає: 4% загальної кошторисної вартості будівництва житлової частини будинку у сумі 664 183 грн  та 10% загальної кошторисної вартості будівництва нежитлової частини будинку (господарських приміщень у підвальному поверсі) у сумі 38 905 грн).

Зменшення величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості об’єкта у сумі 424 150 грн, а саме: «Підвищувальної водопровідної насосної станції (загальною площею 23,1 кв.м) з інженерним обладнанням по вул. Красносільського, 47а у м. Чернігові та підземного водопроводу прокладеного у дві нитки від точки приєднання по вул. Красносільського до підвищувальної водопровідної насосної станції по вул. Красносільського, 47а».

Рішенням виконавчого комітету міської ради від 18.10.2018 № 506 «Про затвердження акта приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова» затверджені акти приймання-передачі зазначеного вище об’єкта у комунальну власність територіальної громади  м. Чернігова.

Залишок величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста становить 278 938 грн та підлягає сплаті товариством з обмеженою відповідальністю «Чернігівський ДБК» (інвестором будівництва) до міського бюджету.

2.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Альянс Міжрегіонального Співробітництва» на суму 1 245 351 грн (із них за цільовим призначенням об’єктів: житлове - 4% (871 693 грн), нежитлове - 10%  (373 658 грн) при будівництві об’єкта: «Будівництво багатоповерхового житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення офісів з автономним джерелом теплопостачання на орендованій земельній ділянці по вул. Олега Міхнюка, 1а».

Зменшення величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості об’єкта «Благоустрій правого берега водойми № 3 на річці Стрижень, в районі вулиці Курсанта Єськова в м. Чернігові», загальною вартістю 3 841 188,89 грн, який є власністю товариства з обмеженою відповідальністю (інвестор 1) у сумі 2 595 832,38 грн та товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Міжрегіонального Співробітництва» (інвестор 2) у сумі 1 245 356,51 грн.

Рішенням Чернігівської міської ради від 26.10.2018 № 35/VІІ-18 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури» надано згоду на безоплатну передачу зазначеного вище об’єкта благоустрою  у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова.

2.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Денар-Люкс» (інвестору будівництва) на суму 168 447 грн (із них за цільовим призначенням об’єкта: нежитлове - 10%) при будівництві об’єкта: «Будівництво вбудовано-прибудованих приміщень для розміщення об’єкта громадського харчування з автономним джерелом теплопостачання - другого пускового комплексу будівництва багатоповерхового житлового будинку № 13 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення об’єкта громадського харчування з автономним джерелом теплопостачання по вул. Курсанта Єськова на земельній ділянці, яка знаходиться у постійному користуванні комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради».

Зменшення величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста передбачити за рахунок кошторисної вартості об’єкта: «Благоустрою правого берега водойми № 3 на річці Стрижень, в районі вулиці Курсанта Єськова в м. Чернігові», загальною вартістю 3 841 188,89 грн, який є власністю товариства з обмеженою відповідальністю (інвестор 1) у сумі 2 595 832,38 грн та товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Міжрегіонального Співробітництва» (інвестор 2) у сумі 1 245 356,51 грн.

 Рішенням Чернігівської міської ради від 26.10.2018 № 35/VІІ-18 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури» надано згоду на безоплатну передачу зазначеного вище об’єкта благоустрою у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова.

Також зменшення величини пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста передбачити із залишку витрат у сумі 2 952,49 грн на збудовані зовнішні інженерні мережі, що передбачені товариству з обмеженою відповідальністю «Денар-Люкс» (інвестору будівництва) до зарахування в якості пайової участі при створенні інших об’єктів будівництва  (пункт 2 рішення виконавчого комітету міської ради від 15.02.2018 № 95 «Про пайову участь (внесок) замовників (інвесторів) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова»).

 Різниця між здійсненими витратами та величиною пайової участі (внеску) у розвитку інфраструктури міста становить 2 430 337,87 грн.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Денар-Люкс» (інвестор будівництва)  просить зазначений залишок передбачити до зарахування в якості пайової участі при створенні інших об’єктів будівництва товариством з обмеженою відповідальністю «Денар-Люкс».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!