Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 грудня 2018 р.

Про надання згоди на передачу транспортного засобу


Про надання згоди на передачу
транспортного засобу         

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 73 Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання), з метою забезпечення виконання заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Надати згоду на передачу з господарського відання комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради у господарське відання комунальному підприємству «Зеленбуд» Чернігівської міської ради (Старіков Р.М.) екскаватора–бульдозера ЕП-Ф-1БМ на базі трактора МТЗ-82.1 (з грейферним устаткуванням та бульдозерним відвалом), заводський номер 358, 2018 року випуску, номер шасі Y4R900Z01J1109219, вартістю 1 200 000, 00 грн., без ПДВ.

2. Передачу транспортного засобу здійснити відповідно до Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади міста Чернігова.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко   

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!