Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 лютого 2019 р.

Про затвердження актів приймання - передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду


Про затвердження актів приймання -
передачі у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова 
об’єктів житлового фонду

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради, від 06.03.2014 (39 сесія 6 скликання), рішеннями  Чернігівської міської ради від 26.04.2018 № 30/VII-3 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури», від 26.10.2018 № 35/VII-16 "Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду» та розглянувши матеріали комісії з питання передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та благоустрою, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова:

1.1. Квартири № 43 у житловому будинку № 7 по вулиці Захисників України у м. Чернігові, що є державною власністю в особі Управління Служби безпеки України в Чернігівській області, який додається.

1.2. Кімнати  № 17, житловою площею – 12,1 кв.м, що складає 9/50 частин квартири № 18 у житловому будинку № 12 по вул. Гончій у  м. Чернігові, яка перебуває у приватній власності Бутька Василя Михайловича, що додається.

2. Прийняти у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова:

2.1. Квартиру № 43 у житловому будинку № 7 по вулиці Захисників України у м. Чернігові.

2.2. Кімнату № 17, житловою площею – 12,1кв.м, що складає 9/50 частин квартири № 18 у житловому будинку № 12 по вул. Гончій у   м. Чернігові.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



Міський голова                                                                                                  В. АТРОШЕНКО  

 

Секретар міської ради                                                                                    М. ЧЕРНЕНОК

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!