Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 січня 2017 р.

Про затвердження змін і доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2016 року №13/VII-8 «Про Комплексну цільову Програму розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки»

проект

 № 15/VII -


Про  затвердження змін і доповнень
до рішення міської ради від 30 листопада 2016 року
№13/VII-8 «Про Комплексну цільову
Програму розвитку житлово-комунального
господарства міста Чернігова
на 2017-2020 роки»

 

Відповідно до підпункту 22 пункту 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши пропозицію управління житлово-комунального Чернігівської міської ради, щодо підвищення ефективності та надійного функціонування житлово-комунального господарства, забезпечення належного утримання, поточного та капітального ремонту, реконструкції та будівництва об’єктів житлово-комунального господарства, задоволення потреб мешканців міста в якісних житлово-комунальних послугах згідно з встановленими нормативами та стандартами, міська рада вирішила:

1. Затвердити зміни і доповнення в частині таблиць розподілу коштів за роками до додатків 1, 1.8, 1.10 до Комплексної цільової Програми  розвитку житлово-комунального  господарства міста Чернігова  на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 30 листопада 2016 року №13/VII-8 та викласти їх у новій редакції. 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Ломако О. А. та комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження  ( Антонова  О. С.)


 

Міський голова                                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!