Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 березня 2017 р.

Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури

проект

  № 18/VII -



Про надання згоди на безоплатну
передачу у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
об’єктів житлового фонду та
соціальної інфраструктури

 


Відповідно до пунктів 31, 51 частини 1 статті 26 та частин 2, 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», частини 4 статті 78 Господарського кодексу України, міська рада вирішила:

1. Надати згоду на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова:

1.1. Службової квартири № 86 у житловому будинку № 70 по вулиці Незалежності у м. Чернігові, що є державною власністю в особі Управління Служби безпеки України в Чернігівській області та закріплена за ним.

1.2. Квартири № 27 у житловому  будинку № 171 по вулиці Мстиславській у м. Чернігові, що є державною власністю в особі Управління Служби безпеки України в Чернігівській області.

1.3. Зовнішніх мереж для водозниження рівня ґрунтових вод, водопроводу, каналізації  та насосної станції для підвищення тиску системи водопостачання, які збудовані для обслуговування житлового будинку по вул. Незалежності, 15 у третьому мікрорайоні житлового району «Масани» у м. Чернігові та перебувають у власності товариства з обмеженою відповідальністю «ОСНОВА-БУД-7».

2. Зовнішні мережі водопроводу, каналізації  та насосну станцію для підвищення тиску системи водопостачання, значені у підпункті 1.3., передати в якості внеску до статутного капіталу комунальному підприємству «Чернігівводоканал»  Чернігівської міської ради та збільшити статутний капітал цього підприємства на 3 084 742 гривень 67 копійок. 

3. Передачу здійснити відповідно до Положення про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженого рішенням міської ради від 6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та секретаря міської ради В. Е. Бистрова.                     

 

 

Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!