Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 березня 2017 р.

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, членам сімей загиблих, померлих учасників АТО

проект

  № 18/VII -


Про надання дозволів на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок громадянам, членам
сімей загиблих, померлих учасників АТО

 

Розглянувши заяви громадян та пропозиції управління земельних ресурсів міської ради про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, керуючись Земельним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про землеустрій», на виконання рішення Чернігівської міської ради від 31 березня 2016 року № 6/VII-3 «Про Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2016-2020 роки», міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл громадянину Іщенку Андрію Андрійовичу, члену сім'ї (сину) загиблого громадянина Іщенка Андрія Васильовича, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь у антитерористичній операції, на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Рибакова (будівельний № 14) орієнтовною площею 0,1000 га для ведення індивідуального садівництва.

2. Надати дозвіл громадянці Лось Ірині Володимирівні, члену сім'ї (дружині) померлого громадянина Лося Романа Миколайовича, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь у антитерористичній операції, на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Танкістів (будівельний № 17), орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

 

Міський голова                                                                               В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!