Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 квітня 2017 р.

Про надання згоди на списання об’єктів нерухомого майна

 проект


  № 19/VII -


Про надання згоди на списання
об’єктів нерухомого майна

 

Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженим рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, та беручи до уваги витяг з протоколу № 4 засідання робочої групи з питань доцільності списання майна комунальної власності територіальної громади             м. Чернігова від 14 лютого 2017 року, міська рада вирішила: 

1. Надати згоду на списання фонду комунального майна Чернігівської міської ради (Єпінін О. Ю.) тіньових навісів (2 од.), 1981 року будівництва, балансовою вартістю 10 770,00 грн., амортизаційною вартістю  10 770,00 грн. та туалету надвірного з умивальником, 1981 року будівництва, балансовою вартістю 2 079,00 грн., амортизаційною вартістю 2 079,00 грн., що розташовані за адресою: м. Чернігів, вул. Доценка, 34.

2.  Громадській організації «Центр медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» забезпечити знесення тіньових навісів (2 од.), туалету надвірного з умивальником та провести утилізацію непридатних матеріалів.

3. Фонду комунального майна Чернігівської міської ради здійснити списання об’єктів нерухомого майна відповідно до зазначеного вище Положення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та секретаря міської ради Бистрова В. Е.

 

 

Міський голова                                                                                                  В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!