Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 червня 2017 р.

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам

   проект

                            21/VII-

 


Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам


Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

1.1 Ураховуючи договір купівлі-продажу від 22 березня 2017 року        № 1073, товариству з обмеженою відповідальністю "Профітоілагротрейд" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,2401 га, по вул. Попова, 2 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації об’єктів нерухомості) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.2 Товариству з обмеженою відповідальністю "Торгово-виробнича компанія "Полюс СП" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0039 га, по вул. Старобілоуській, 73 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.3 Товариству з обмеженою відповідальністю "Едванс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5231 га, по вул. Ріпкинській, 27-а для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.4 Товариству з обмеженою відповідальністю "Едванс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1513 га, по вул. Ріпкинській, 27-а для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.5 Ураховуючи договір купівлі-продажу частини нежитлової будівлі від 19 травня 2017 року № 2088 та свідоцтво від 29 липня 2016 року № 685, Цилюрику Євгенію Сергійовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0646 га, по вул. Дмитра Самоквасова, 2 корп. 2 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації нежитлової будівлі - адмінбудівлі) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду

Пункт 2.1 рішення міської ради від 25 травня 2017 року № 20/VII-15 «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам» у частині надання Цилюрику Євгенію Сергійовичу та Кисіль Олені Євгенівні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Дмитра Самоквасова, 2 корп. 2 в натурі (на місцевості), орієнтовною площею 0,0646 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, вважати таким, що втратив чинність.

1.6 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2271 га, по                       вул. Преображенській, 2 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.7 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2236 га, по                   проспекту Миру, 17 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.8 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4037 га, по                  проспекту Миру, 21 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.9 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5288 га, по вул. Шевченка,9 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.10 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5634 га, по                  проспекту Миру, 35 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.11 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3820 га, по                  проспекту Миру, 27 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.12 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4137 га, по                   проспекту Миру, 29 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.13 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2337 га, по                  проспекту Миру, 31 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.14 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2077 га, по                  проспекту Миру, 45 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.15 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1120 га, по                  проспекту Миру, 47 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.16 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2333 га, по                  проспекту Миру, 55 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.17 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4844 га, по                   проспекту Миру, 61 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.18 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1394 га, по                  проспекту Перемоги, 87 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.19 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2842 га, по                  проспекту Перемоги, 89 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.20 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3595 га, по                  проспекту Перемоги, 90 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.21 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2552 га, по                  проспекту Перемоги, 91 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.22 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2389 га, по                  проспекту Перемоги, 93 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.23 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1618 га, по                  проспекту Перемоги, 96 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.24 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2528 га, по                                 вул. Мстиславській, 20 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.25 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2262 га, по                                 вул. Мстиславській, 25 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.26 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2625 га, по                  проспекту Перемоги, 103 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.27 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1978 га, по                   проспекту Перемоги, 104 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.28 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2244 га, по                  проспекту Перемоги, 125 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.29 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4015 га, по                  проспекту Перемоги, 119 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.30 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2924 га, по                          проспекту Перемоги, 13 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.31 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3757 га, по                          проспекту Перемоги, 14 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.32 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2767 га, по                          проспекту Перемоги, 17 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.33 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1291 га, по                          проспекту Перемоги, 18 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.34 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0394 га, по                          проспекту Перемоги, 20 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.35 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0295 га, по                          проспекту Перемоги, 22 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.36 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0751 га, по                          проспекту Перемоги, 25 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.37 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0298 га, по                          проспекту Перемоги, 26 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.38 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0753 га, по                          проспекту Перемоги, 27 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.39 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0298 га, по                          проспекту Перемоги, 28 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.40 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0401 га, по                          проспекту Перемоги, 29 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.41 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0297 га, по                          проспекту Перемоги, 32 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.42 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0402 га, по                          проспекту Перемоги, 35 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.43 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0304 га, по                          проспекту Перемоги, 38 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.44 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0304 га, по                          проспекту Перемоги, 40 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.45 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1078 га, по                          проспекту Перемоги, 43 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.46 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0718 га, по                          проспекту Перемоги, 44 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.47 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0969 га, по                          проспекту Перемоги, 45 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.48 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0972 га, по                          проспекту Перемоги, 47 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.49 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1088 га, по                          проспекту Перемоги, 50 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.50 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0782 га, по                          проспекту Перемоги, 54 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.51 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0361 га, по                          проспекту Перемоги, 63 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.52 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0339 га, по                          проспекту Перемоги, 67 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.53 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0347 га, по                          проспекту Перемоги, 71 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.54 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0352 га, по                          проспекту Перемоги, 75 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.55 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0598 га, по                          проспекту Перемоги, 81 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.56 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2715 га, по                          проспекту Перемоги, 82 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.57 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1694 га, по                          проспекту Перемоги, 83 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.58 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0990 га, по                          проспекту Перемоги, 84 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.59 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1389 га, по                          проспекту Перемоги, 85 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.60 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4270 га, по                          вул. Жабинського, 3 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.61 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0363 га, по                          вул. Івана Мазепи, 2 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.62 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4227 га, по                          проспекту Миру, 12 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.63 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1069 га, по                          проспекту Миру, 16 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.64 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1530 га, по                          проспекту Миру, 22 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.65 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5588 га, по                          проспекту Миру, 24 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.66 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3771 га, по                         проспекту Миру, 26 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.67 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1391 га, по                          проспекту Миру, 42 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.68 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3542 га, по                          проспекту Миру, 50 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.69 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2205 га, по                          проспекту Миру, 52 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.70 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1772 га, по                          проспекту Миру, 54 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.71 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1977 га, по                          проспекту Миру, 56 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.72 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,7116 га, по                          проспекту Миру, 80 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.73 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2638 га, по вул. Рокоссовського, 42-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.74 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5528 га, по вул. Генерала Пухова, 130 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.75 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6847 га, по вул. Генерала Пухова, 140 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.76 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,7118 га, по вул. Генерала Пухова, 142 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.77 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1141 га, по вул. Доценка, 10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.78 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,7462 га, по вул. Доценка, 11 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.79 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2207 га, по вул. Доценка, 17-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.80 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2127 га, по вул. Доценка, 21 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.81 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2500 га, по вул. Доценка, 27 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.82 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4459 га, по вул. Захисників України, 12 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.83 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4105 га, по вул. Захисників України, 14 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.84 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3507 га, по вул. Захисників України, 16 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.85 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4277 га, по вул. Захисників України, 5 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.86 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5372 га, по вул. Захисників України, 6 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.87 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6528 га, по вул. Рокоссовського, 4 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.88 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4589 га, по вул. Малиновського, 39 та 41 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.89 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,6977га, по вул. Доценка, 3, 3-а, 5, 5-а та 7 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.90 Комунальному підприємству " ЖЕК-10" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею0,9125 га, по вул. Генерала Пухова, 45, вул. Захисників України, 13 та 13-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.91 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку  "Мегаполіс-Радченка 14" на земельну ділянку, орієнтовною площею       0,3600 га, по вул. В'ячеслава Радченка, 14 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.92 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит- Попудренка 12-Б" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2200 га, по вул. Попудренка, 12-б для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.93 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-Г.10" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6100 га, по вул. 1-ої Гвардійської Армії, 10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.94 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-Г. 12/6" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2800 га, по вул. 1-ої Гвардійської Армії, 12/6 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.95 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-Г.14" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3800 га, по вул. 1-ої Гвардійської Армії, 14 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.96 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-Г.16" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5900 га, по вул. 1-ої Гвардійської Армії, 16 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.97 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-Г. 25-А" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4300 га, по вул. 1-ої Гвардійської Армії, 25-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.98 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-І.Б.46" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2100 га, по вул. Івана Богуна, 46 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.99 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-І.Б.48" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1550 га, по вул. Івана Богуна, 48 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.100 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-Ш.2" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2200 га, по вул. Шевчука, 2 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.101 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-Ш.3" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1750 га, по вул. Шевчука, 3 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.102 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-Ш.4" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1400 га, по вул. Шевчука, 4 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.103 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Фаворит-Ш.8" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4900 га, по вул. Шевчука, 8 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.104 Шевченку Віталію Івановичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0016 га, по вул. Івана Мазепи, 43-а будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (для експлуатації побутового кіоску № 1) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

2.1 Ураховуючи договір міни від 12 січня 2017 року № 5, Бусел Ларисі Іванівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1109 га, по вул. Івана Мазепи, 59 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.2 Українській Православній Церкві Київського Патріархату. Церкві святих мучеників Михайла і Федора м. Чернігів на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1895 га, по вул. Гетьмана Полуботка, 40 для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.3 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0026 га, по вул. Кільцевій для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для встановлення трансформаторної підстанції) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.4 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3000 га, по        вул. Любецькій длябудівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва автомобільної газозаправної станції) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

3. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу:

3.1 Гулевцю Олегу Олексійовичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:02:044:0016), площею 2,0200 га, на лівому березі р. Десна.

3.2 Товариству з обмеженою відповідальністю "Північне будівництво" на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:02:014:0107), площею 1,9484 га, по вул. 1-го Травня, суміжно з ГРП.

3.3 Ураховуючи договори купівлі-продажу від 04 листопада 2016 року        № 3848 та 22 листопада 2016 року № 4051 Кушніру Юрію Миколайовичу та Рудовському Денису Геннадійовичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:011:0147), площею0,3040 га, по вул. Інструментальній, 7.

3.4 Пекуру Миколі Павловичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:02:006:0134), площею 0,0388 га, по проспекту Миру, 249-а.

3.5 Товариству з обмеженою відповідальністю "Астрол-Ч" на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:02:034:0172), площею 0,0178 га, по вул. Олександра Молодчого, 3.

3.6 Ураховуючи договір купівлі-продажу нерухомого майна від                 11 січня 2017 року № 5 Михалевичу Миколі Михайловичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:036:0361), площею 0,9171 га, по вул. Івана Мазепи, 72-б.

4. У зв'язку з закінченням терміну дії дозволів, надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

4.1 Садівничому товариству "Гудок" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0193 га, на лівому березі річки Десна для ведення колективного садівництва (проїзд загального користування) з подальшою передачею ділянки в оренду.

4.2 Ураховуючи свідоцтво про право власності на майно від 17 грудня 2008 року № 6292, Марковій Олені Василівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0129 га, по вул. Ціолковського, 22 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації приміщення прохідної) з подальшою передачею ділянки в оренду.

5. Ураховуючи договір купівлі-продажу від 02 квітня 2013 року № 360, Свистельник Галині Іванівні, Лазаренку Сергію Васильовичу надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:011:0300) зі зміною її цільового призначення, площею 0,1911 га, по вул. Інструментальній, 1 для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних  послуг та допоміжних операції за рахунок орендованої земельної ділянки.

6. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 29 вересня 2016 року № 11/VII-22 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" пункт 1.12 викласти в наступній редакції:

"Ураховуючи договір про поділ від 22 травня 2015 року № 748, Безкровному Миколі Володимировичу та Тесик Вірі Миколаївні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0377 га, по 2-му провулку Гомельському, 35 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації об'єктів нерухомості) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду".

7. Товариству з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційна фірма "Сінком-Чернігів" надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:02:050:0346),  по проспекту Миру, 53, площею 0,0039 га, зі зміною її цільового призначення з "для експлуатації літнього майданчику" на "для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування" (для прибудови до існуючої будівлі) за рахунок земельної ділянки, що перебуває в оренді товариства.

8. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 24 квітня 2016 року № 7/VII-28 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 1.37 щодо надання управлінню освіти Чернігівської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Захисників України, 4 читати: "орієнтовною площею      0,9500 га", замість: "орієнтовною площею 0,9256 га" і далі за текстом.

 

 

Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!