Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 серпня 2017 р.

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 28.12.2015 № 2/VІІ-9 "Про структуру виконавчих органів міської ради" (зі змінами та доповненнями) та затвердження Положення про управління праці Чернігівської міської ради

проект

22/VII-


Про внесення змін та доповнень до рішення
міської ради від 28.12.2015 № 2/VІІ-9
"Про структуру виконавчих органів міської ради"
(зі змінами та доповненнями) та затвердження
Положення про управління праці
Чернігівської міської ради

 

Відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" від 6 грудня 2016 року № 1774-VIII, постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 № 295 "Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою забезпечення реалізації на території міста Чернігова делегованих повноважень у сфері державного контролю за додержанням законодавства про працю та керуючись статтею 140 Конституції України, статтями 11, 26, 34, 42, 54 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада вирішила:

1. Утворити у структурі виконавчих органів міської ради виконавчий орган зі статусом юридичної особи – управління праці Чернігівської міської ради.

2. Внести зміни до рішення міської ради від 28.12.2015 № 2/VІІ-9 "Про структуру виконавчих органів міської ради":

2.1. Пункт 1.2 доповнити підпунктом 1.2.18. у такій редакції:

"1.2.18. Управління праці".

2.2. Пункт 13 викласти у новій редакції:

"13. Встановити загальну граничну чисельність працівників виконавчих органів міської ради, що фінансуються з міського бюджету, у кількості 382 особи".

3. Затвердити Положення про управління праці Чернігівської міської ради, що додається.

4. Рішення набирає чинності з 1 вересня 2017 року.

5. Міському голові:

5.1. Здійснити заходи щодо розроблення та затвердження у встановленому порядку структури новоутвореного виконавчого органу міської ради зі статусом юридичної особи – управління праці міської ради, з урахуванням цього рішення.

5.2. Забезпечити фінансування діяльності новоутвореного виконавчого органу міської ради зі статусом юридичної особи – управління праці міської ради, яке фінансується з міського бюджету, з урахуванням цього рішення.

5.3. Затвердити розподіл функціональних повноважень міського голови, секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з урахуванням цього рішення.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ломако О. О. та постійні комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, туризму та інвестиційної діяльності (Осіковська Н. С.) та з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Шерстюк Ж. В.).

 

 

Міський голова                                                                                   В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!