Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 квітня 2018 р.

Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

 проект 

30/VII-


Про затвердження переліків
об’єктів комунальної власності
територіальної громади м. Чернігова

 

Відповідно до статті 327 Цивільного кодексу України, статей 78, 136 та 137 Господарського кодексу України, статей 25, 26 та 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, у зв’язку з рухом майна та присвоєнням і зміною поштових адрес об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, міська рада вирішила: 

1. Затвердити переліки об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова (додатки 1, 2, 3).

2. Фонду комунального майна Чернігівської міської ради (Єпінін О. Ю.) у місячний термін внести зміни до договорів про закріплення майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова на праві господарського відання за комунальними підприємствами та на праві оперативного управління за установами, закладами та організаціями міської ради або закріпити майно, зазначене у додатках 1, 3 з подальшим затвердженням їх відповідно до типових договорів про закріплення майна (додатки 4, 5).

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 29 червня 2017 року № 21/VII-12 «Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів  (Тарасовець О. М.) та секретаря міської ради Черненка М. П.

 


Міський голова                                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!