Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 червня 2018 р.

Про внесення змін до рішення міської ради від 5 березня 2013 року “Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова” (30 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (51 сесія 6 скликання, № 25/ VII-11)


Про внесення змін до рішення міської ради
від 5 березня 2013 року “Про затвердження
Положення про надання одноразової матеріальної
допомоги мешканцям м. Чернігова” (30 сесія 6 скликання)
зі змінами і доповненнями (51 сесія 6 скликання, № 25/ VII-11)

ПРОЕКТ

 
 


Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та з метою матеріальної підтримки мешканців міста Чернігова, які потрапили у скрутне матеріальне становище, що виникло в наслідок тяжкого захворювання, міська рада вирішила:

1.         Внести зміни до пункту 1.7 розділу 1 Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова (далі Положення), затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 5 березня 2013 року “Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям м. Чернігова” (30 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (51 сесія 6 скликання, № 25/ VII-11) після слів “на лікування дітей з онкологічними захворюваннями” доповнити словами “та дітей, що хворіють на муковісцидоз”.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) здійснювати фінансування видатків у відповідності до Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова з міського бюджету в межах затверджених бюджетних призначень.

3.         Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісія з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Шерстюк Ж. В.), з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та заступника міського голови Ломако О. А.


Міський голова                                                                                                          В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!