Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 серпня 2018 р.

Про надання згоди на списання об’єкту нерухомого майна


Про надання згоди на списання
об’єкту нерухомого майна

 

Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігів, затвердженим рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, та беручи до уваги витяг з протоколу №  10 засідання робочої групи з питань доцільності списання майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігів від 10 серпня 2018 року міська рада вирішила:

1. Надати управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) згоду на списання нежитлової будівлі Чернігівської музичної школи № 1 ім. С. В. Вільконського, 1942 року будівництва, балансовою вартістю 39356,00 грн., амортизаційною вартістю 28228,00 грн., яка розташована за адресою: м. Чернігів, вул. Мстиславська, 3а.

2. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради:

2.1. Забезпечити знесення нежитлової будівлі Чернігівської музичної школи № 1 ім. С. В. Вільконського та провести утилізацію непридатних матеріалів.

2.2. Здійснити списання об’єкту нерухомого майна відповідно до зазначеного вище Положення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та заступника міського голови Хоніч О. П.

 

 

Міський голова                                                                                                                   В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!