Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 грудня 2018 р.

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам


Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій
із землеустрою юридичним та
фізичним особам

 

Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

1.1 Ураховуючи договір купівлі-продажу частини об’єкту нерухомості від 04 листопада 2016 року № 2062, Вікторовському Віктору Вікторовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0418 га, по вул. Михайло-Коцюбинське шосе, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.2 Ураховуючи договір купівлі-продажу частини об’єктів нерухомості від 04 листопада 2016 року № 1896 та договір дарування частини об’єктів нерухомості від 22 жовтня 2016 року № 2051, Вікторовському Віктору Вікторовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1157 га, по                    вул. Михайло-Коцюбинське шосе, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.3 Ураховуючи договір купівлі-продажу частини нерухомого майна від 23 травня 2013 року № 658, Вікторовській Ользі Миколаївні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2001 га, по вул. Михайло-Коцюбинське шосе, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.4 Ураховуючи свідоцтво від 27 квітня 2015 року № 1239, Вікторовській Ользі Миколаївні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0805 га, по            вул. Михайло-Коцюбинське шосе, 1-а/1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.5 Ураховуючи договір дарування об’єкту нерухомості від 27 грудня 2017 року № 2687, Сільському Євгену Олександровичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1130 га, по провулку Гомельському, 17 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Пункт 3.15 рішення Чернігівської міської ради від 28 січня 2016 року         № 3/VII-28 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у частині надання Апекунову Олександру Сергійовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1130 га, по провулку Гомельському, 17 для експлуатації нежитлових приміщень складів та майстерні, вважати таким, що втратив чинність.

1.6 Ураховуючи договір купівлі-продажу об’єкта приватизації від 26 листопада 2018 року № 1062, товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігівська генеруюча компанія" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0709 га, по вул. Інструментальній, 14-а для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для незавершеного будівництва станції водопідготовки) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.7 Ураховуючи договір купівлі-продажу об’єкта приватизації від 26 листопада 2018 року № 1062, товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігівська генеруюча компанія" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1235 га, по вул. Інструментальній, 14-а для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для незавершеного будівництва котельні) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.8 Ураховуючи договір купівлі-продажу об’єкта приватизації від 26 листопада 2018 року № 1062, товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігівська генеруюча компанія" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0411 га, по вул. Інструментальній, 14-а для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для незавершеного будівництва мазутно-насосної станції) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.9 Ураховуючи договір купівлі-продажу об’єкта приватизації від 26 листопада 2018 року № 1062, товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігівська генеруюча компанія" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1129 га, по вул. Інструментальній, 14-а для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для незавершеного будівництва резервуара для води) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.10 Приватному підприємству "Фірма "АЛВО" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4324 га, по вул. Жабинського, 1-б для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.11 Приватному підприємству "Транспортно-експедиційна компанія "РІКО" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1208 га, по                                вул. Жабинського, 1-б для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.12 Ураховуючи передавальний акт від 27 грудня 2017 року, товариству з обмеженою відповідальністю "ЦЕНТР ПРОЕКТ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1546 га, по вул. Івана Богуна, 40 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації приміщення магазину) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

2.1 Ураховуючи договір купівлі-продажу об’єкта нерухомості від            18 жовтня 2018 року № 199, Зайцю Дмитру Володимировичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0317 га, по вул. Івана Мазепи, 45-а для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації об’єкту нерухомості) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.2 Ураховуючи договір дарування нежитлового приміщення від 02 лютого 2015 року № 121, Пирогу Михайлу Федоровичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0061 га, по вул. Толстого, 145-а для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування приміщення ремонтно-механічного цеху) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.3 Ураховуючи договір дарування нежитлового приміщення від 25 червня 2016 року № 256, Горовенку Володимиру Миколайовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0479 га, по провулку Гомельському, 17 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.4 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1420 га, по              вул. Ціолковського, 36-а для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для будівництва автомобільної газозаправної станції, автомийки, шиномонтажу та магазину непродовольчих товарів) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.5 Ураховуючи договір купівлі-продажу від 20 липня 2017 року № 389, Раскіній Ользі Олександрівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1375 га, по вул. Любецькій, 33 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації приміщення цехів та адмінбудівлі) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.6 Ураховуючи договір купівлі-продажу від 20 липня 2017 року № 386, Раскіній Любов Миколаївні та Раскіній Ользі Олександрівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0730 га, по вул. Любецькій, 33 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації приміщення цехів та адмінбудівлі) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

3. Надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, яка перебуває в постійному користуванні:

3.1 Приватному акціонерному товариству "Чернігівський цегельний завод № 3" на земельну ділянку, орієнтовною площею 8,4741 га, по вул. Попова, 6 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3.2 Товариству з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційна фірма "Сінком-Чернігів" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1370 га,   по проспекту Миру, 53 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).

3.3 Комунальному підприємству "Чернігівводоканал" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 6,5163 га, біля водозабору "Полуботки" для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), (для експлуатації насосної станції водопроводу та артезіанських свердловин).

3.4 Приватному акціонерному товариству "Ресторан "Градецький" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,6340 га, по проспекту Миру, 68 для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

4. Надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, яка перебуває в користуванні (орендовані):

4.1 Лукашук Тамарі Василівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0632 га, в кварталі проспекту Перемоги – вул. Ремісничої – вул. Ринкової для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для проектування та будівництва торгівельно-ділового комплексу).

4.2 Закритому акціонерному товариству "Інтерліс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 4,4579 га, по вул. Ціолковського, 11 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (обробка деревини та виробництво виробів з деревини).

4.3 Закритому акціонерному товариству "Інтерліс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 2,0108 га, по вул. Михайло-Коцюбинське шосе, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (обробка деревини та виробництво виробів з деревини).

5. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту з подальшим укладенням договору сервітуту:

5.1 Акціонерному товариству комерційному банку "Приватбанк" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0018 га, по вул. Всіхсвятській, 8 для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ (для експлуатації нежитлового приміщення – відділення банку).

5.2 Усик Тетяні Михайлівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0015 га, по проспекту Перемоги, 199 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації нежитлового приміщення – магазину).

6. Луцай Надії Іванівни надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:037:0456), площею 0,0069 га, по вул. Толстого, 145-а, зі зміною її цільового призначення з "для експлуатації нежитлової будівлі" на "для будівництва індивідуальних гаражів" за рахунок орендованої земельної ділянки.

7. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:023:0270), площею0,4200 га, по вул. Михайла Могилянського, зі зміною її цільового призначення з "для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови" на "для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (влаштування споруди для тимчасового накопичення зливових вод)" за рахунок земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні управління.

8. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок:

7.1 ділянка № 1 (кадастровий номер 7410100000:01:010:0303), площею 0,5973 га, на розі вулиць Красносільського та Андрусенка в 1-му мікрорайоні "Масани";

7.2 ділянка № 2 (кадастровий номер 7410100000:01:010:0389), площею 0,0882 га, по вул. Андрусенка;

7.3 ділянка № 3 (кадастровий номер 7410100000:01:010:0116), площею 0,3317 га, по вул. Незалежності, 7;

7.4 ділянка № 4 (кадастровий номер 7410100000:01:010:0219), площею 0,1255 га, по вул. Незалежності у 1-му мікрорайоні "Масани".

9. Керуючись частиною 7 статті 118 Земельного кодексу України та ураховуючи лист управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради від 03 грудня 2018 року № 01-18/2060, публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0300 га, в районі вул. Льотної для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ).

10. Керуючись частиною 7 статті 118 Земельного кодексу України та ураховуючи лист управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради від 28 листопада 2018 року № 01-18/2010, приватному підприємству "СВГ" відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення орендованої земельної ділянки, площею 0,0542 га, по вул. Вороного, 2 зі зміною її зміни цільового призначення з "для будівництва та обслуговування будівель торгівлі" на "розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості".

11. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 252 га, в районі вулиць Савчука, Шевченка та вздовж річки Десна (за виключенням земельних ділянок на яких розміщені існуючі об’єкти житлової та громадської забудови) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для організації відпочинку та оздоровлення населення, благоустрою території, утримання та рекреаційного використання зелених насаджень) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

12. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 26 квітня 2018 року № 30/VII-13 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 4.2 щодо надання фізичній особі-підприємцю Малюку Андрію Івановичу згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, по вул. Всіхсвятській, 7 читати: "для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)", замість: "для будівництва та обслуговування будівель торгівлі" і далі за текстом.

 

 

Міський голова                                                                                В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!