Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 грудня 2017 р.

Звіт про базове відстеження результативності проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07 липня 2016 року № 274 «Про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові»

Звіт про базове відстеження результативності проекту рішення виконавчого комітету
Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07 липня 2016 року № 274  «Про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові»

 

1. Вид та назва регуляторного акта: проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07 липня 2016 року № 274  «Про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові».

2. Назва виконавця заходів з відстеження результативності: управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради.

3. Цілі прийняття акта: зменшення надмірного регулювання господарської діяльності та організаційних витрат, а також створення сприятливих умов для роботи закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг.

4. Строк виконання заходів з відстеження: з 27.11.2017 по 04.12.2017.

5. Тип відстеження: базове відстеження.

6. Методи одержання результатів відстеження: аналітичний.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних.

Проект регуляторного акту передбачає позбавлення суб`єктів господарювання необхідності встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у денний час шляхом скасування порядку встановлення денного режиму роботи.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта.

При відстеженні результативності будуть враховуватися наступні показники:

-  кількість суб’єктів господарювання сфери торгівлі та надання послуг, які будуть звертатися за встановленням режиму роботи;

- кількість об’єктів торгівлі та сфери послуг, які встановили режим роботи з урахуванням їх спеціалізації (заклад торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг);

- кількість скарг громадян на роботу об’єктів торгівлі та сфери послуг у нічний час.

Відстеження результативності регуляторного акту будуть виконані у строки, передбачені статтею 10 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Повідомлення про оприлюднення, проект даного рішення та аналіз його регуляторного впливу попередньо були опубліковані на офіційний сторінці Чернігівської міської ради в мережі Інтернет 01листопада 2017 року з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у розділі «Регуляторна політика» (підрозділ – «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

У термін, передбачений для обговорення проекту рішення, до розробника проекту пропозиції та зауваження не надходили.

 

Начальник управління

економічного розвитку

міста міської ради                                                                  Л. В. Максименко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!