Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 червня 2019 р.

Програма надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки

Програма надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки

Про внесення змін до рішення міської ради від 29 листопада 2013 року "Про Програму надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки" (35 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (44 сесія, 45 сесія, 51 сесія, 53 сесія 6 скликання, № 11/VII-2)

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та з метою матеріальної підтримки мешканців міста Чернігова, які потрапили в складні життєві обставини у зв’язку з надзвичайними подіями, міська рада вирішила:

1. Внести зміни до розділу 4 в частині таблиці використання коштів на виконання Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки згідно з додатком, що додається.

2. Внести змін до пункту 1.8 та 1.9 розділу 1,  виклавши їх у новій редакції:

“1.8 Матеріальна допомога надається заявнику не частіше одного разу на рік. У виключних випадках, пов’язаних з тяжким захворюванням, матеріальна допомога може бути надана повторно, сукупний розмір якої не може бути більшим, ніж максимальний”.

“1.9 У випадках надзвичайних подій, надзвичайних ситуацій, розмір одноразової матеріальної допомоги визначається окремо за рішенням виконавчого комітету міської ради”.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити фінансування видатків на виконання Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки з міського бюджету.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісія з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Черненок М. П.), з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та секретаря міської ради Бистрова В. Е.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!