Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 квітня 2024 р.

Співпраця з містами-побратимами та візит до американського Вайт-Плейнс


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Зміцнення та розвиток партнерських зв'язків. Депутатка Чернігівської міської ради Юлія Лобачова під час поїздки до Сполучених Штатів Америки відвідала Вайт-Плейнс – місто-побратим Чернігова. Представляючи громаду нашого міста, вона зустрілася з мером Томасом Роучем, а також своїми американськими колегами-депутатами. Спілкування зосереджувалося на питаннях співпраці між містами та знайомством з особливостями роботи місцевої влади в США.

Нагадаємо, договір про партнерство між Черніговом та Вайт-Плейнс підписали 23 січня 2024 року. Тоді у форматі відеозв'язку в.о. міського голови  Олександр Ломако та мер американського міста Томас Роуч поставили свої підписи на відповідній угоді. Вайт-Плейнс знаходиться у штаті Нью-Йорк і є потужним бізнес-центром, в якому зосереджені передові виробники та інвестиційні компанії. 

Після офіційного підписання документа вже відбулося кілька онлайн-зустрічей, на яких обговорювалася конкретна співпраця та обмін досвідом між містами стосовно об'єктів критичної інфраструктури та сфери освіти. 

 

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!