Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 липня 2018 р.

Підтоплених зливою 30 червня домогосподарств - 179


Фото № 1

Матеріальна допомога на загальну суму у 95 тисяч грн з міського бюджету буде надана ще 27 постраждалим від підтоплення внаслідок стихійного лиха 30 червня. З них 17 - ті, у яких пошкоджені будинки та покрівлі, та 10 – у яких пошкоджені господарські приміщення. У першому випадку надається допомога по 5 тис. грн, а в іншому - по 1 тис. грн. Про це повідомила начальник фінансового управління міської ради Олена Лисенко сьогодні, 26 липня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

За її словами, 152 чернігівцям вже надана така допомога раніше. Загальна цифра – 179 власників, домогосподарства яких зазнали підтоплення внаслідок стихії.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко наголосив на тому, що по термінах наразі необхідно підводити підсумки цього питання і запропонував це зробити до 30 липня, і вже потім не повертатися до нього.

- У нас 30 червня відбулася сильна злива. Давайте ми 30 липня підведемо риску і не будемо повертатися до цього питання. Я вважаю, що місяць на цю процедуру – достатньо, - сказав міський голова.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!