Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 червня 2012 р.

У Чернігівській міськраді вимушено посилили заходи безпеки


Фото № 1

У Чернігівській міській раді під час проведення чергової сесії вимушено посилили заходи безпеки. Про це повідомив заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров.

За його словами, причиною таких дій став незрозумілий ажіотаж навколо питань, які навіть не виносилися на розгляд чергової сесії, а також поширення у соціальних мережах інформації про плату за участь у пікетуванні міської ради. Представники окремих політичних сил намагалися завести людей у приміщення міської ради, спровокувати конфлікт, тому правоохоронці вдалися до додаткових заходів режиму і безпеки.

"Згідно з чинним законодавством, мешканці міста мають право брати участь у засіданні сесії. Але для цього існує певний порядок – громадянин пише заяву, яку розглядають депутати, і дають дозвіл. Разом з тим, приміщення сесійного залу не може вмістити всіх охочих", - пояснив С.Віхров.

Міський голова Олександр Соколов назвав штовханину у дверях міської ради політичним шоу та провокацією. Він зауважив, що напередодні виборів багато питань політизуються і подаються однобічно з метою отримання політичних дивідендів.

"Усі чернігівці, питання яких розглядалися на сесії, потрапили на її засідання", - наголосив міський голова.


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!