Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 липня 2014 р.

Мешканці Олександрівки дочекалися централізованого водопостачання


Фото № 1


У Чернігові у мешканців вулиці 1 Травня здійсниться довгоочікувана мрія - скоро з’явиться якісна питна вода. Комунальне підприємство "Чернігівводоканал" завершує будівництво водопроводу в Олександрівці та підключить мешканців 40 будинків приватного сектору до централізованого водопостачання.

До цього часу люди брали воду з колодязів. Та в них вона не найкращої якості. На території мікрорайону є кладовища, які впливають на забрудненість грунтових вод.

За словами директора КП "Чернігівводоканал" Олександра Шкіня, мешканці вулиць 1 Травня та Ворошилова звернулися з проханням до міської ради. Керівництвом міста разом з адміністрацією водоканалу було прийнято рішення знайти кошти та виконати роботи з підключення помешкань до централізованого водопостачання. Частину будинків мікрорайону Олександрівка ще минулого  року підключили до міського водопроводу.

Минулоріч на будівництво водопровідних мереж було використано 1 млн. грн. бюджетних коштів. Цього року роботи проводяться за рахунок «Чернігівводоканалу», а це 300 тисяч гривень, із коштів інвестиційної програми, спрямованої на покращення умов життя чернігівців. 

Наразі роботи тривають: упродовж 10 днів вже прокладено 250 метрів водопроводу на Олександрівці. Першим 10-ти абонентам підключать питну воду наприкінці липня.

О. Шкінь зазначив, що в такий непростий економічний час підприємство продовжує працювати задля покращення якості водопостачання. В планах "Чернігівводоканалу" – будівництво на Подусівці в районі вулиці Кропивницького водоочисної станції, яка ліквідуватиме вторинні забруднення. Ці роботи затратні, спорудження станції коштуватиме 920 тис. грн.


За повідомленням прес-служби КП "Чернігівводоканал"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!