Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 лютого 2015 р.

У Чернігові розпочався Кубок України з важкої атлетики


Фото № 1
Фото № 2

25 лютого на тренувальній базі Олімпійського навчально-спортивного центру «Чернігів» урочисто відкрився Кубок України з важкої атлетики 2015 року. Протягом чотирьох днів близько 200 найсильніших спортсменів країни боротимуться за перемогу та путівки на Чемпіонат Європи. Ці змагання є відбірковими і спортсмени, які займуть призові місця, у квітні представлять Україну на континентальній першості, що відбудеться в м. Тбілісі (Грузія).

Загалом, рівень цих змагань дуже високий, адже серед учасників титуловані важкоатлети — Чемпіони України, переможці та призери Чемпіонатів Європи та світу.

У церемонії відкриття турніру взяли участь керівництво області, представники Міністерства молоді та спорту України, федерації важкої атлетики України, почесні гості — Олімпійські чемпіони та призери з важкої атлетики, спортсмени, тренери та вболівальники.

Вітаючи важкоатлетів з початком змагань, виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман зазначив, — Ці змагання показують не тільки фізичну силу і силу духу, а й єдність усієї України.

Керівник області побажав усім присутнім миру, здоров’я, добробуту, а спортсменам — великих досягнень і яскравих перемог та оголосив турнір відкритим.

Вітання учасникам змагань від Міністерства молоді та спорту України оголосив державний тренер з важкої атлетики Кім Ткаченко.

Чернігівщину на турніри представляють Майстри спорту України Яна Назаренко, Владислав Тимченко, Олексій Бібік, Леонід Следніков, Максим Шипенко, Ярослав Петренко, Володимир Молочко, Руслан Кожакін та Євген Шерпатий. Усі вони вихованці ДЮСШ «Атлет».

Слід зазначити, що за результатами першого дня змагань наша команда вже має одну золоту нагороду. Її завоювала — Яна Назаренко (м. Бобровиця), у ваговій категорії до 63 кілограм.


За інформацією департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!