Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 жовтня 2015 р.

У Чернігові повністю відновлено гаряче водопостачання


Фото № 1

У Чернігові сьогодні повністю відновлено гаряче водопостачання, підключено кілька тимчасового зупинених котелень ПАТ "Облтеплокомуненерго", у тому числі по вул. Єськова, 8.

За словами голова правління ПАТ "Облтеплокомуненерго" Віктора Геращенка, котельні підприємства у місті були відключені від газопостачання через борги, а потім частину з них підключено. "Зараз більшу частину боргів ми погасили (майже 240 млн грн), і сьогодні змогли відновити гаряче водопостачання у 2 тис. квартир чернігівців", - зазначив він. В.Геращенко додав, що котельні ПАТ "Облтеплокомуненерго" у плановому режимі підготовлені до нового опалювального сезону. "Усі 38 котелень в обласному центрі Чернігівщини і 47 теплопунктів готові до роботи в умовах осінньо-зимового періоду", - запевнив керівник теплогенеруючого підприємства.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов наголосив, що місто повністю готове до зими. "Сьогодні почалося підключення до теплопостачання пологового будинку, далі будуть інші медзаклади та дитячі садки. Якщо середньодобова температура триматиметься нижче +8 упродовж трьох діб, будемо підключати і житловий фонд. За необхідності працюватимемо у вихідні", - підкреслив він.

О.Соколов висловив упевненість, що місто у плановому режимі ввійде в опалювальний сезон.

 

Ірина Синельник

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!