Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 липня 2016 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті»


Фото № 1

Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про автомобільний транспорт», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи інтереси громади та беручи до уваги досягнутої згоди Чернігівської міської ради і перевізників міста Чернігова щодо організації пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті», розроблений управлінням транспорту та зв’язку міської ради.

Підставою для розробки проекту є закони України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про автомобільний транспорт», стаття 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постанова Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційній веб-сторінці Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням транспорту та зв’язку міської ради у письмовій формі, протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: 14027, м. Чернігів, вул. Шевченка, 50, (відповідальна особа - Бєльський О. В.).

 

 
Начальник управління транспорту
та зв’язку міської ради                                                                                    О. В. Бєльський

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!