Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 вересня 2016 р.

Виконком погодив проект Програми компенсації пільгових перевезень на залізничному транспорті приміського сполучення


Фото № 1

  Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 1 вересня погодив проект Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського сполучення на 2016 рік. Розробником Програми є управління транспорту та зв’язку міської ради.

Програмою передбачена компенсація з міської скарбниці пільгового проїзду окремих категорій громадян в залізничному транспорті приміського сполучення. Це стосується 11 оборотніх рейсів поїздів з Чернігова до Ніжина, Неданчичів та Горностаївки.

 Виходячи з фінансових можливостей міського бюджету Чернігова для забезпечення реалізації Програми планується виділення коштів в розмірі 575000,00 гривень.

Виконавчий комітет міської ради доручив управлінню транспорту та зв’язку міської ради внести проект Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського сполучення на 2016 рік на розгляд міської ради.



Довідково:

До 2016 року у Державному бюджеті України передбачались видатки на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян, визначених законодавством. З 2016 року в Законі України “Про Державний бюджет України на 2016 рік” відсутні видатки на відшкодування коштів за перевезення пільгових категорій громадян на залізничному пасажирському транспорті. 




Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!