Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 січня 2017 р.

Рішення міської ради "Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 29 грудня 2016 року                                                                                                № 14/VII - 8


Про внесення змін та доповнень до
Порядку організації роботи учасників
Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова

 

Відповідно до Конституції України, законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про адміністративні послуги", "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності", "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань", "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень",   "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні", "Про Державний земельний кадастр", постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 588 "Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг" та Положення про Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 30.11.2012 (27 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, з метою оптимізації, спрощення та удосконалення процедур і порядку надання адміністративних послуг в Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова, приведення у відповідність до вимог діючого законодавства України з питань надання адміністративних послуг Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 26 грудня 2012 року (28 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями (33 сесія, 45 сесія 6 скликання), міська рада вирішила:

1. Внести зміни та доповнення до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 26 грудня 2012 року (28 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями (33 сесія, 45 сесія 6 скликання), і викласти його у новій редакції згідно з додатком.

2. Управлінню адміністративних послуг міської ради (Овсяник М. К.), керівникам та посадовим особам суб’єктів надання адміністративних послуг, задіяних в організації надання адміністративних послуг через Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова, враховувати у своїй діяльності внесені зміни та доповнення до цього Порядку.

3. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення згідно з діючим законодавством.

4. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Черненок М. П.) та заступника міського голови Ломако О. А.

 

 

 Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!